Läänemaa toidunädal möödus Kõmsil kapsa ja muusikaga

Ukrainlased tõid Kõmsi kapsapeole oma rahvusroogi. Foto: Malle-Liisa Raigla

Ukrainlased tõid Kõmsi kapsapeole oma rahvusroogi. Foto: Malle-Liisa Raigla

Tänavuse Läänemaa toidunädala eesmärk oli pakkuda huvilistele terviklikku õhtut hea toidu ja kontserdiga. Just seda laupäeval Kõmsil ka tehti.

Kodukant Läänemaa toidunädala koordinaator Kai Kulbok ütles, et üritus läks üle ootuste hästi. „Minu mure oli, kui palju Haapsalust väljas toimuvate ürituste vastu huvi tuntakse,” ütles Kulbok. Mure oli aga asjata, sest näiteks Noarootsi lokaali Läänemaa toorainest valmistatud prantsuspäraseid toite käis söömas üle saja inimese. Kontsert-õhtusöök Lihulas Hr Aleksandri kokteili- ja õlletoas oli ammu enne toimumist välja müüdud. Vormsil toimunud pirukate valmistamise koolitus oli aga nii populaarne, et kõik huvilised sinna ei pääsenudki.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
see
1 aasta tagasi

uudis on siis mis aastast?, paar lehte tagasi lugesin juba sellist uudist, kas kõmsil kestab see nädal edasi või pole lehe täiteks midagi muud kirjutada