Posti tänav saab enne talve korda

Arhitekti hinnangul oli Posti tänava remont tee-ehituse keskne ega pööranud piisavalt tähelepanu haljastusele ega terviklikule linna peatänava remondile. Foto: Malle-Liisa Raigla

Posti tänav saab enne talve korda. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu linnavalitsus loodab, et suvel valminud Posti tänava ülekäigurajad saavad enne talve nõuetele vastavaks; ehitaja ei tea veel, millal kivide vahetamine algab.

Juulis avatud Posti tänava ülekäigurajad ei vasta puuetega inimeste erivajadusest tulenevatele nõetele, sest on ebatasased ja sügavate vuugivahedega. Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu sõnul on linnavalitsus saanud Posti tänavat ehitanud YIT ASilt hinnapakkumise. „Posti tänava ülekäigurajad saavad määrusega kooskõlla veel enne talve,” ütles Mäesalu.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
34 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
En.
1 aasta tagasi

Eile küsisin siinsamas artiklisabas (küsimus kustutatud?), kas ka Posti tänava jalgratturid saavad oma sõidureale tasasema katte või peavad jätkuvalt ülekäikukohtadel rappuma? Puuetega inimesed, kelle vajadustega ümberehitust põhjendatakse, rattateid eriti ei kasuta, sest ratastool on mu teada võrdsustatud jalakäijaga. Järelikult tasandatakse eelkõige jalakäijate üleminekuribad. Jalgratturite poolne riba võidakse jätta elektritõukside(!?) ‘rahustamiseks’ teravkonarlik. Loodan, et ülekäigukohad tulevad siiski kogu laiuses tasased. Põhjus, miks kommentaari teist korda kirjutan, on lihtne. Võtke kitsarehviline linnasõiduratas (analoogne veneaegse Turistiga) ja sõitke Mihkli tänavalt üle Posti tänava Vabale tänavale. Te ei suuda eristada isegi seda, kas rohkem raputavad ratast ja sõitjat sillutise graniitnukid või laiad-sügavad vuugivahed. Teine… Loe rohkem »

pähh
1 aasta tagasi
Reply to  En.

Kõik tuleb, rong tuleb ka.

En.
1 aasta tagasi
Reply to  En.

Täpsustus: Eile nägin LE neljapäevast paberlehte, kuhu oõi jutu lõppu märgitud, et ülekäigud tasandatakse 2,5m laiuselt. Ju siis kogu kõnni+rattatee ulatuses. Kihutavate rendielektritõukside vastu soovitan nõuda Boltilt piirkiiruseks 15 km/h.

varsti
1 aasta tagasi

hakkavad posti tn. fännid ka iga aasta kogunema maximi ette ootuses , millal tänav korda tehakse, aktivistid ae tehke fännklubi

Nuta
1 aasta tagasi
Reply to  varsti

Ja need puud uuuuu

millal
1 aasta tagasi

parkimiskohad ja augud nähtavalt ära tähistatakse , mis probleem siin on, laenake talinabananast seda punast värvi kui muud ei leia

soovitaks
1 aasta tagasi

kive vahetada jaanuaris, siis ei aja see töö higistama

Ccp
1 aasta tagasi

Ülekäigud ülekäikudeks, kogu liiklus nüüd tänu sellele jamale metsa ja kalda tänaval, kus aga tipptundide ajal väga palju koolilapsi liiklemas… Kõnniteid metsa tänava lõpus sisuliselt pole… Varsti hommikune aeg pime ja vihmane.., auto klaasid udused ja juhid unised… Well done Linnavalitsus!

Tom naabermajast.
1 aasta tagasi

Hinnapakkumine,et praaki siluda??? Loodetavasti liigun ratastooliga ka pärast talve paralleeltänavatel. Õnneks laekuvad mu maksud teise valda…

K.s
1 aasta tagasi

Äkki on kusagil ka mingi määrus autotee kohta, et kui sile peaks olema…Muidu jäämegi autosid lõhkuma, sest linnavalitsusel savi, neil nknii autokompensatsioonid kõigil…

Nojah, aga...
1 aasta tagasi
Reply to  K.s

Ajapikku vajub paika. Algul on selline. Sinna peaks suured masinad peale saatma tasandama, tankida oleks head vist. Kaja peaks liitlastele helistama, et las tulevad korra paraadile.

Irw
1 aasta tagasi

Seda soperdist korda ei saa . Pakun et u 5 aasta pärast pannakse uuesti asfalt maha

Ei tea
1 aasta tagasi
Reply to  Irw

Kas midagi positiivset ka üleüldse näete selles linnas, oma elus vms?

Ccp
1 aasta tagasi
Reply to  Ei tea

Näen ikka, kui Tallinna v Pärnu satun 🙂

Hinnapakkumine?
1 aasta tagasi

Kas see ei peaks käima garantii alla, kes selle susserdise tegi? Jälle uus hinnapakkumine, jälle linnarahva raha laiali jagama. Kas lp. linnavalitsus käituks oma rahakotiga samamoodi?

Nojah, aga...
1 aasta tagasi

garantii!? Kas läks midagi katki või?

Majaomanik
1 aasta tagasi

Minu käest pole küll keegi sentigi küsinud!

Seikspiir
1 aasta tagasi

Mis garantii? Midagi pole ju ära lagunenud. Ehitaja tegi vastavalt projektile.

Hea mees, kes lubab
1 aasta tagasi

Me usume, me usume. Me usumeee eee ee, me uusuumeee.