Pääste: Hindastes läks traktor põlema

Lääne Elu

info@le.ee


24. augustil kell 10.47 sõitsid päästjad Lääne-Nigula valda Hindaste külla, kus põllul põles traktor, mida juht proovis tulekustutiga kustutada. Päästjate kohale saabudes suitses traktor pisut, seega jahutati masin ühe tonni veega maha. Maastik õnneks masinapõlengust ei süttinud.

Tulekahju sai alguse, kui traktor sõitis vastu põllul olevat kaevu ja tekkis tehniline rike.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tom naabermajast.
1 aasta tagasi

Jälle?

kuusikul
1 aasta tagasi

oli tuuline