Üsse külas põles lõkkes mööbel

Lääne Elu

info@le.ee

6. augustil kell 15.57 sõitsid päästjad Haapsalu linna Üsse külla, kus tehti lõket, milles põletati mööblit ja muud prahti, mis tekitas palju suitsu. Päästjad kustutasid umbes 3-meetrise läbimõõduga lõkke ja tegid inimestele selgitustööd.

Samal päeval kell 11.33 helistati häirekeskusesse, et Lääneranna vallas Kuke külas põleb maja. Päästjate kohale saabudes põles umbes 90-ruutmeetrine kivimüüridega kõrvahoone, mille katus oli juba sisse vajunud, kuid elumajale polnud tuli levinud.

Päästjad asusid elumaja kaitsma, millele majaelanikud aiavoolikutega kaasa aitasid. Tulekahju lokaliseeriti kella 12.06-ks. Kohapeal viibinud kiirabi vaatas majaelanikud üle. Tulekahju esialgne tekkepõhjus võis olla hooletu lõkketegemine.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
niikaua
1 aasta tagasi

kui riiklikult toetatakse prügiärikaid, st. sunnitakse inimesi kaubanduses tekitatud ja juba kinnimakstud prügi veelkord pealemakstes prügiveo eest ja selle prükkaritele tasuta üleandma, ei kao kuhugi sellised keskkonnavaenulikud teod,nagu prügi põletamine või metsa alla viimine. kuidas osa taaraga suudeti kord majja luua, ei vii keegi seda enam metsa. omakasupüüdlik prükkar ja kkametnik ongi kurja juur , sest suured rahad mängus. pealesunnitud prügi peab muutuma prügiärikatele tasuliseks, samuti mugavuskaupmeestele, kelle poeletid on lookas sellisest prügitaarast/pakendist, nemad peavad selle kodanikele kaelasunnitud prügiveo kinni maksma. aamen

Nimi (vabatahtlik)
1 aasta tagasi
Reply to  niikaua

Aamen!

Joonas kuri
1 aasta tagasi

Mis mööbel seal ikka läksid rehvid makropudelid jne ka mängu terve hoov oli paksu musta suitsu täis