Auguraua täppidest sünnivad kollaažid

Kaie Ilves

kaie@le.ee


Haapsalu raamatukogus eksponeerib oma kollaaže tartlane Tiia Sugasepp, kes on ära kasutanud augurauaga töötamisel tekkivad pabertäpid.

Kõik sai alguse päevast, kui läbinisti kontoritöötajast Sugasepal kukkus auguraud põrandale. Välja paiskunud täppe kokku korjates mõtles Sugasepp, kas nendega oleks võimalik ka midagi tarka ette võtta. Esimesena sündis lainepapile kleebitud taksikoer, mis ei tulnud autori sõnul eriti hästi välja ning ununes aastateks kapi taha. Neli aastat tagasi võttis Sugasepp aga täpid uuesti käsile. Tööriistadena luupi ja hambatikke kasutades on praeguseks sündinud üle 150 täppidest koosneva imepeene kollaaži. Lihtsamad pildid valmivad poolteise tunni, keerulised nädalate või isegi kuudega.

Näitus „Auguraua seiklused kontorist väljas” jääb Haapsalu raamatukokku 13. augustini.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kersti
1 aasta tagasi

Näitus on kojulaenutuse ruumis 2. korrusel.
Lugemissaali fuajees on näitus kirjanik, kunstnik Tove Janssonist ja lugemissaali vitriinides õp. Tiina Brocki õpilaste poolt valmistatud originaalsed “Luuleraamatud” 🙂