Mihkli külas põles mahajäetud elumaja

Lääne Elu

info@le.ee

16. juulil kell 22.12 käisid päästjad Lääne-Nigula vallas Riguldi külas teele kukkunud puud eemaldamas.

15. juulil kell 20.07 helistas häirekeskusesse murelik inimene, kes ei pääsenud Haapsalu linnas Jaama tänaval elava naabri juurde, kellele ta iga päev käib süüa viimas. Naabrimees ei avanud ust ega vastanud ka telefonile, kuigi eelmisel päeval oli kõik olnud korras. Kohale sõitnud päästjad sisenesid akna kaudu korterisse ja avasid seestpoolt võtmega ukse. Korteriomanik lamas põrandal ja vajas meedikute abi. Päästjad aitasid kannatanu kiirabiautosse tõsta.

16. juulil kell 15.30 helistati häirekeskusesse, et Lääneranna vallas Mihkli külas põleb mahajäetud elumaja, kus pole viimased 3 aastat sees elatud ning hoones puudub ka elekter. Kohale sõitnud päästjad leidsid eest 2-korruselise maja, mis põles lahtise leegiga ja tuli oli juba katusest väljas. Päästjad lokaliseerisid tulekahju kella 16.38-ks, misjärel avati maja konstruktsioonid ja otsiti veel tulekoldeid. 17.31-ks oli põleng kustutatud. Hoone hävis tulekahjus täielikult. Kustutustöödega tegelesid Pärnu-Jaagupi, Lihula ja Pärnu kutselised ja Koonga vabatahtlikud päästjad.  Esialgsetel andmetel oli tegemist süütamisega ning seetõttu alustati ka menetlust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments