Rannavõrkpallis selgusid Läänemaa meistrid

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 14

Enn Kerge fotod

Laupäeval selgusid Haapsalu spordibaaside rannavõrkpalli väljakutel 2022. aasta Läänemaa meistrid.

Meeskonnad loositi kahte alagruppi. Play-offi ehk medali mängudele pääsesid alagruppide kaks paremat.  A-alagrupi võitsid mullused meistrid Lauri Loorits ja Martin Loimet, kes alistasid kindlalt 2:0 teisena play-off pääsenud duo Mihkel Luidalepp ja Kunnar Kangro (geimid 21:17, 21:16).

B-alagrupi lõpetasid võitjatena Gerard Marty – Martti Krips. Teine oli paar Meelis Nukki-Silver Siht. Mõlemad poolfinaalid lõppesid tulemusega 2:0. Finaali mängisid ennast paarid Loorits-Loimet ja Luidalepp-Kangro. Nukki-Siht kohtusid kolmanda koha kohtumises uuesti  oma alagrupi vastastega Marty-Krips.

Kui alagrupi turniiril tuli neil vastu võtta 0:2 (21:18, 21:16) kaotus, siis pronksmedalitele mängu võitsid Meelis Nukki ja Silver Siht kindlalt 2:0 (21.14, 21:14).

Meeste finaal kujunes põnevaks ja heatasemeliseks. Võitja selgitamiseks läks vaja kolme geimi. Avageimi võitsid mullused meistrid Loorits-Loimet 21:17. Teises geimis tuli neil vastu võtta 21:23 kaotus. Kolmandas geimis jäid numbritega 15:13 peale Mihkel Luidalepp-Kunnar Kangro  tulles sellega  2022 aasta Läänemaa meistriteks rannavõrkpallis.

Naiste meistritiitli eest võistlesid kaks paari. Meistriks tulid Heidi Tuul ja Marge Läll kes alistasid oma vastased Annabel Saar-Mari Alvela 2:0.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments