Galerii: rannavõrkpalli parim segapaar on Silver Schönberg ja Marlen Ööpik.

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 18

Enn Kerge fotod:

Laupäeval peeti Haapsalu spordibaaside võrkpalli liivaväljakutel rannavõrkpalliturniir segapaaridele, mille võitsid Silver Schönberg ja Marlen Ööpik.

Võit tuli esikohale väga tasavägiste mängudega. Turniiri lõpetasid Schönberg ja Ööpik võrdselt Priit ja Heliko Nukkiga. Turniiri korraldaja Enn Kerge sõnul võrreldi esikoha välja selgitamiseks meeskondade omavahelise mängu geimide punktiseisu, kus parem punktisuhe andis Schönbergile ja Ööpikule esikoha.

Punktiseisus jäid viiki veel ka kolmas ja neljas koht. Kerge sõnul sai nende puhul määravaks meeskondade võitmised, kolmanda koha paar oli võitnud ühe mängu neljandast kohast rohkem. Kolmandale kohale tulid Janar Kuld ja Annabel Saar ning neljanda koha said Hendrik Naar ja Triin Heilu.

Kerge sõnul saab tänavust turniiri nimetada ka rahvusvaheliseks, kuna lisaks eestlastele võistles turniiril ka prantslane Gerard Marty.

Turniiril mängiti rannavõrkpalli reeglite järgi, kus kõik segapaarid mängisid üksteisega läbi. Turniiril oli ka paar lisareeglit: mängud mängiti meeste võrgu peal, mis on 19 cm kõrgem kui naistevõrk, ja meesmängijatel ei lubatud blokeerida naismängijate ründelööke. Kerge sõnul sujus turniir ootuspäraselt, kus kahel liivaväljakul mängiti mõõdukalt mõned tunnid.

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments