Posti tänava bussipeatused saavad ootepaviljonid

Haapsalu Posti tänav. Foto. Urmas Lauri

Haapsalu Posti tänava bussipeatused saavad peagi ka uued paviljonid.

Praegu pole peatänava bussipeatustes ei pinke ega ootekodasid. „Peaksid jõudma hiljemalt järgmise nädala jooksul,” ütles Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu.

Kuigi Haapsalu linnavalitsus avas möödunud laupäeval Posti tänava liiklusele, on jäänud teha veel vaegtöid ja ümberehitusi. Näiteks tuleb ülekäigurajad ministri määrusega kooskõlla viia. Selleks teeb Posti tänava projekteerinud Teedeprojekt OÜ ülekäikudele uue lahenduse. „Ülekäiguradade osas projekteerijalt veel lahendusvarianti pole,” täpsustas Mäesalu.

Haapsalu peatänava remont algas mullu juuli alguses. Tänavat ehitas AS YIT ja see läks linnale maksma 3,65 miljonit eurot. Summast miljon tuli riigilt transiitteede toetusena, 300 000 eurot oli investeeringutoetus ehk nn koroonaraha, ülejäänud summa oli linna omaosalus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
1 aasta tagasi

Bussi peatustes prügikastid nii kõrgele kinnitatud et lapsed ei ulata oma jäätise pabereid panna.
Terve Posti tänava ulatuses.

No ja
1 aasta tagasi

Mida seal oodata? Jalgsi saab kiiremini.😁

tuul
1 aasta tagasi
Reply to  No ja

Lihtsalt kuidagi on vaja need ebamõistlikult laiad trotuaarid mööbliga täita.

Jaanus
1 aasta tagasi

Käisin ka seda üllitist vaatamas aga ühtki pinki ei leidnud kus puhata ja nautida seda ilu.

Kelli
1 aasta tagasi

Varsti pole enam busse Haapsalus, sest need laugunevad sellel kiviaial sõites ära. Milleks veel uued bussi peatused panna, kui bussid hakkavad sõitma teist teed pidi Haapsalus.

Noo
1 aasta tagasi
Reply to  Kelli

Tegelikult ei lagune