Päästjad kustutasid jaanipühade ajal kolm lõket

Lääne Elu

info@le.ee

23. juunil kell 15. 30 sai häirekeskus teate, et Pärnumaal Lääneranna vallas Kilgi külas põleb mets. Kohale sõitnud Tõstamaa päästjad leidsid eest metsapõlengu mitme tulepesaga. Põleng oli umbes 0,5 hektari suurusel alal, mis lokaliseeriti kella 20.22-ks. Lisaks Tõstamaa päästjatele käisid põlengut kustutamas Halinga, Lihula, Pärnu ja Pärnu-Jaagupi päästjad. Tulekahju tekkepõhjus ei ole teada.

23. juunil kell 22.48 käisid päästjad Haapsalu linnas Jõõdre külas kustutamas lõket, milles põletati erinevat sodi, ka oli lõkkesse visatud plastikut, kaableid ja voodimadrats. Lõke oli jäetud järelevalveta ja päästjatel omanikku tuvastada ei õnnestunud.

23. juunil kell 23.08 kutsuti päästjad Lääne-Nigula valda Martna külla, kus põles umbes 3 meetrit kõrge ja 10 meetrit lai lõke, mis oli jäetud järelevalveta. Kohale jõudnud Laukna vabatahtlikud asusid suurt kännuhunnikut kustutama. Tuli kustutati kella 01.17-ks.

24. juunil kell 14.31 käisid päästjad Lääneranna vallas Maade külas, kus oli toimunud liiklusõnnetus. Päästjad likvideerisid  autol süttimisohu ning parkisid avariilise auto teepervele.

25. juunil kell 18.57 teatati häirekeskusele, et Haapsalu linnas Pargi tänaval tehakse suurt lõket, mis asub hoonete lähedal. Kohale sõitnud päästjad kustutasid umbes 2-meetrise läbimõõduga lõkke ning vestlesid inimestega tuleohutusteemadel.

26. juunil kell 21.47 kutsuti päästjad  appi Lääne-Nigula valda Saunja külla, kus oli toimunud liiklusõnnetus, Päästjad likvideerisid autodel süttimisohu, puhastasid tee vedelikest ja autoosadest. Tee vabastati liiklusele kell 22.22.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kirp Conrad
1 kuu tagasi

autokummide põletamise eest peaks olema
vangla 30 päeva