Jahindusklubi kunagised esimehed said hõbedase vapimärgi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lembitu Twerdianski. Foto: Arvo Tarmula
Lembitu Twerdianski. Foto: Arvo Tarmula

Läänemaa jahindusklubi esimesed kolm vapimärki said klubi kunagised esimehed.

Jahindusklubi aastakoosolekul said hõbedase vapimärgi 1977–1980 jahimehi juhtinud Lembitu Twerdianski (Tarang), 1980–1990 ja 2000–2008 klubi juhtinud Arder Väli ning Aarne Taal, kes oli esimees 2008–2020.

„Arvo Niiler Martnast küttis kuldmedaliväärilised metsseakihvad, tema sai nende eest rahvusvahelise sertifikaadi ja sellega kaasas käiva kuldmedali,” ütles jahindusklubi esimees Endrik Raun.

Aastakoosolekul anti Lauri Välile Eesti jahimeeste seltsi hõbedane teenetemärk Kobras – jahindusalase ja -poliitilise tegevuse eest nii Läänemaal kui ka kogu Eestis.

Tänukirja andis klubi Haapsalu jahiseltsile ja selle esimehele Olev Peetrisele sügisese avapõdrajahi korraldamise eest. „See oli väga kõrgel tasemel korraldatud jaht,” meenutas Raun. Sellest jahist võtsid osa keskkonnaminister Tõnis Mölder, asekantsler Marku Lamp, Eesti jahimeeste seltsi president Margus Puust ja tegevjuht Tõnis Korts.

Läänemaa jahindusklubisse kuulub 250 jahimeest. „Jahimehi on Läänemaal veidi alla 500, seega üle poolte on neist klubis,” tõdes Raun.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments