Tamme tänava remont algab tänavu

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 6

Malle-Liisa Raigla fotod

Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu kinnitas, et Tamme tänav läheb tänavu remonti.

„Hetkel toimub veel pakkujate kvalifitseerimine, nii, et võitjat öelda ei saa veel,“ ütles Mäesalu. Tamme tänavat soovib remontida kolm ettevõtet – OÜ Viamer Grupp, kes ehitab praegu Kiltsi teed, Lääne Teed OÜ ja AS Tref Nord.

Varem on Mäesalu öelnud, et Tamme tänava remont läheb plaanitud eelarvest kallimaks. Linn oli arvestanud miljoni euroga, millest 800 000 oli riigi toetus ja 200 000 linna omaosalus. Hanketingimuste järgi on ehitajal aega Tamme tänavat ehitada viis kuud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jaan
1 aasta tagasi

Tamme tänava kaevikud alles täitmata, isegi nid armsaid kivikesi pole suvatsetud paigaldada.Teravad servad lõhuvad rehve.

Utilitas millal lõpetate eelmisel aastal lõpetatud tööd?

Jaan
1 aasta tagasi
Reply to  Jaan

Miinustaja, sinu tegemata töö vist.

Vambola
1 aasta tagasi

Alustage ikka kohe, las tiksub see objekt mingi aastakese, teile ju tähtajad ja muud hanketingimused midagi niikuinii ei loe

Zala
1 aasta tagasi

Tore kui tehakse ja veel parem kui midagi enne valmis saaks, sest linnaruumis liikumine on juba paras labürint, eriti külalistele.

Vambola
1 aasta tagasi

Hea uudis!

Nimi
1 aasta tagasi

Kas hakkab ikka vahetult enne talve?

113
1 aasta tagasi
Reply to  Nimi

Ikka ikka siis saab talveks töö seisma panna ja kevadel raha juurde küsida

Kohalik
1 aasta tagasi
Reply to  113

Eks ta nii kisub jah…eks augustis alustavad…noh viis kuud edasi teeb jaanuar..
Seega novembrist aprillini seisab….ja ups..saabki augustiks jälle valmis.
Tüüpiline Haapsalu teedeehitus…

jalakäija
1 aasta tagasi
Reply to  Kohalik

Jääb arusaamatuks see meie linnajuhtide unisus. Talvel magavad koos karudega talveund, kevadel ärkavad, imevad veel uniselt käppa ja alles siis hakkavad tegutsema. Kas nad ei saanud juba talvel Tamme tänava hanke dokumente kokku panna ja kui raha tuli, siis saanuks ju kiiresti tegutseda. Nüüd selge, et sellise ehituse tähtajaga tuleb talv peale ja objekt kallineb. Kirjutage siis hankesse kohe sisse tähtaeg 10 kuud või siis tööde alguseks märts 2023, kui saab edukalt ettevalmistustöid teha.

Vambola to Jalakäija
1 aasta tagasi
Reply to  jalakäija

Linnasüsteemist on viimased mõtlevad inimesed ära läinud ja alles paar blondi ning aselinnapea kes isegi linna ei näi tundvat