Umberto Tozzi Itaalia muusika festivalil ei esine

Lääne Elu

info@le.ee

Itaalia muusika festival. Foto: Silver Raidla
Itaalia muusika festival. Foto: Silver Raidla

Itaalia muusika festival peaesineja Umberto Tozzi festivalile ei saabu, sest haigestus raskelt ja viidi Milano haiglasse operatsioonile.

Tozzi asemel astuvad üles ooperitähed Elina Nechayeva ja Lembit Tolga.

Laupäeval esinevad festivalil pianist Auli Teppo saatel Elina Nechayeva, kes viib kuulajad rännakule Itaalia kõige populaarsemas muusikas läbi sajandite – alates ooperist ja lõpetades eurovisioonilauludega.

Salongitrio Bella Italia solistina astub lavale aastaid Soome ooperiteatrites esinenud Lembit Tolga. Tolga laia diapasooniga särav hääl laulab ka kõrgeid tenorinoote vaevata, mis on tänapäeval harv nähtus. Festivaliks on trio valmistanud ette meeleoluka kava Itaalia serenaadidest. Festivali lõpetab The Italian Tenors, kuhu kuuluvad Itaalia ooperilauljad Mirko Provini, Sabino Gaita ja Evans Tonon. Meeste repertuaar koosneb parimate Itaalia artistide lugude arranžeeringutest, teiste seas saab täiesti uues kuues saab kuulda Umberto Tozzi hittlugu „Gloria”.

Festivali avab reedel Adriano Celentano muusika, mida esitab mehe üks parimaid sõpru ja tema suure tunnustuse osaliseks saanud Adolfo Sebastiani. Itaalia muusikaekspertide hinnangul toob Sebastiani lavale parima Celentano laulude kava, kus kõlavad vanameistri geniaalsed hitid „Susanna”, „Soli”, „Il Tempo Se Ne Va” ja paljud teised.

Itaalia muusikat esitavad festivalil Eesti artistid Beati Mandolini, Susanna Aleksandra & Titoks ja Laura Põldvere.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
...
1 aasta tagasi

Teie kommentaar võibolla kahjuks kustutatakse siit ära, et linki jagasite, aga nii ongi. Eestis petetakse ja valetatakse siiamaani vene ajast saati. See nõuka ajast üle võetud pahe. Internet on ohtlik vastane sellistele, aga õnneks nagu näha on inimesed hakanud aru saama kuidas tõest infot hankida. Kiidan!

K.s
1 aasta tagasi

A mis siin aru saada, kesse ikka piketirahast loobuda tahab… Slaavi nimega maadam kõõrutama ja kõik on rahul…

ei tule
1 aasta tagasi

ka totu kuult siia

Uudu
1 aasta tagasi

Eesti muusikud on arvuliselt mäekõrguselt üle itaallastest ja kui nüüd peaesinejaga ka nii läks, siis oleks aus teise päeva pileteid pisut mõistlikuma hinnaga müüa. Eesti muusikuid saab ju tasuta kuulata igal linnaosapäeval, külapäeval, vanalinnapäeval jne.

Kurat küll
1 aasta tagasi

ja need kes tahtsid mult nädalavahetuseks 1500€ korterit üürida, ütlesid ära. Selline kahjum, et nüüd tuleb 20 päeva peale tööd veel tööl käima.

Nojah aga
1 aasta tagasi
Reply to  Kurat küll

Sellisel juhul rumalasti tehtud, külamees. Tuleb siiski nioöelda futuurlepingud teha taoliste sündmuste puhuks. Aga vist kardab ametlikult tulu näidata , või mis? 😄

Ei nojah aga
1 aasta tagasi
Reply to  Nojah aga

oma vigadest ju õpitakse ja ametliku tulu ei soovi ma ka näidata. Ja see futuurleping võib suhetele ka hävitavalt mõjuda. Võtan kasiino käigu ette.

Hea teada!
1 aasta tagasi
Reply to  Ei nojah aga

Õpi ikka teiste vigadest, siis tuleb odavam!