Õpilased: meie kool vääris tiitlit

Tänavune aasta kool on Läänemaa ühisgümnaasium. Foto: Malle-Liisa Raigla

Karika võtsid vastu õpilasesinduse liikmed (vasakult): Marie Keldrimäe, Rasmus Kuslap, Anastasia Nevski, Erko Puskar ja Elisabeth Sild. Foto: Malle-Liisa Raigla

Tänavuse aasta kooli tiitli pälvis Läänemaa ühisgümnaasium, teisele kohale jäi väga tasavägises võistluses Metsküla algkool.

Kui haridusminister Liina Kersna andis reede hommikul „Terevisiooni“ otse-eetris LÜGi monarhile Erko Puskarile üle šokolaadiga täidetud võidukarika, ei tahtnud õpilaste rõõmujoovastus ühisgümnaasiumi treppidel lõppeda.

Õpilased ütlesid, et nende kool vääris tiitlit täielikult. „Kui gümnaasiumisse tulin, öeldi mulle, et järgmised kolm aastat on elu parim aeg. Kümnenda klassi alguses mõtlesin, et see on klišee, aga siin on lihtsalt nii lahe,“ ütles õpilasesinduse asepäälik, 11. klassi õpilane Elisabeth Sild.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments