Jaanus Karilaid: uuel nädalal võib valitsus muutuda

Lääne Elu

info@le.ee

Jaanus Karilaid juhib Haapsalu volikogu, aga riigikogu liikme ja Keskerakonna aseesimehena korraldas ta võimupöörded Rakveres, Valgas ja Narvas. Arvo Tarmula
Haapsalu volikogu esimees ja riigikogu keskfraktsiooni esimees Jaanus Karilaid. Arvo Tarmula

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees Jaanus Karilaid ütles Postimehele, et uuel nädalal võivad valitsusliidus toimuda muutused. „Sellises koostööformaadis valitsuse edasimineku tõenäosus on alla kolmandiku, aga see on päris kõrge protsent,“ märkis Karilaid.

Valitsust Reformierakonnaga võrdles Karilaid kui peenhäälestamist, lõputut venitamist ja kauplemist.

Lisaks on Postimehe intervjuus juttu sellest, mida teha keset Haapsalu kesklinna asuva Teise maailmasõja mälestusmärgiga ja miks Haapsalu keelas ära nostalgiapäevad. Nende keelustamise kohta ütles Karilaid, et nalja saab ka teistel teemadel teha.

Juttu tuleb ka sellest, kuidas Karilaid Haapsallu sattus ja miks Keskerakond just kolmanda lapse toetuse eest seisab.

19 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
narvas
27 päeva tagasi

kuulutatatakse välja töörahva kommuun

ke-l
28 päeva tagasi

on 1/2 surnud hingi ja ise on muutunud respabulad 2-ks, aga sisuliselt ref

Kremliga seotud koalitsioon
28 päeva tagasi

Seda ”võib muutuda” oleme kuulnud juba aasta otsa. Kuidas on üldse võimalik, et sellise lasteaia tasemega valitsus on ühe riigi eesotsas!?

valimised olid ja valimised tulevad
28 päeva tagasi

Riigi tasandil mängib KE lolli. Loetud kuud valimiusteni, näita siis oma nägu ja ära tõmble.

Ahhoi
28 päeva tagasi

Kehkenpüks!

Kirp
28 päeva tagasi

JK tahab saada peaministriks. UNISTA ullike!
Lähed vapside teed võpsikusse!

Nimi (kohustuslik)
28 päeva tagasi

Unista edasi, kesikust kloun!

...
28 päeva tagasi

Eks see läbimõeldud käik refi poolt. Enne valimisi lasta teistel lahendamatute probleemidega ,nagu uus covid laine, elektri ja kütuse hind, tegeleda, et siis ise lubadusi anda ja valimispäeval koor riisuda. Oskavad malet mängida küll.

Neh
27 päeva tagasi
Reply to  ...

No aga kui uus valitsus kuulutab koroona umbluuks nagu absoluutne enaus planeedist Maa ning hakkab Venemaalt kütust ostma nagu 88% planeedi Maa elanikest, mis siis ? Kliima ja koroona on kaks valet mille võib hommepäev ajalooõikusse saata ilma et sellest ühtainsamatki probleemi tekiks.

...
27 päeva tagasi
Reply to  Neh

Inimesed jäid üle maailma lihtsalt nohusse, isegi soojal maal? Täitsa vale jah? Küll me oleme petta ikka saanud. 😄 Kuid, las olla see . Te peaksite siiski aru saama, et olgu milline valitsus meil tahes, siis nii suuri otsuseid neil lubatud teha ei ole nagu te välja pakkusite. Kurb, aga tõsi, kes teab, võibolla isegi hea, et ei ole.

Neh
27 päeva tagasi
Reply to  ...

Ma tean et meil on okupeeritud riik aga otsusekindel juhtkond suudab okupatsiooni pehmendada või siis sellest vabaneda. Üle maailma ei jäänud inimesed nohusse. Pool planeeti lihtsalt ignoreeris hüsteeriat ja suures osas ülejäänutes riikides oli ainult üks suur silmakiri. Sanktsioonidega ja kliimasoojenemisega sama asi. Isegu vanas euroopas ei järgita suurt osa euronormidest. Meil siin ollakse usklikumad kui paavst ise ja seda saaks küll valitsuse vahetusega parandada nagu ntx Ungaris tehti.

...
27 päeva tagasi
Reply to  Neh

Kogu austuse juures, olete te minumeelest natuke rumal. Te ei ole vist väikelinnast viimased aastad mööda planeeti üldse reisinud? Võib olla viimati üldse siis, kui vene sõjabäkke kupatati kashastani? Loete ainult seda mida internet teie eelistustele ette söödab? Tegelikult on tõde kusagil olemas.

Neh
27 päeva tagasi
Reply to  ...

Kui Sind minu elulugu huvitab siis ma töötasin enne grippi 20 aastat väljamaal ja reisisin terve planeedi läbi. Nii et pigem pole ma väikeküla eluga kursis. Aga rumalus on Teie poole peal. Juba Trumpi valimisvõidu ajal sai selgeks, et Donald võitis ainult sellepärast et tema vastaste hulgas polnud mitte ühtegi haritud ja intelligentset inimest. Samal põhjusel võitis Taliban ja võidab Putja ning üleüldse kõik bolševismivastased jõud kogu maailmas. Tõde ongi kusagil olemas aga mitte Teie röökivas ja valetavas kõlakojas. Mis kaotab hetkel nii hullusti et te olete arust ära. Röökimine ja valetamine ei aita ja te olete nii rumalad et… Loe rohkem »

...
27 päeva tagasi
Reply to  Neh

Issand halasta, millini russi kummardaja te olete! Miks? Ida poolt on ju läbi aegade ainult halba tulnud. Kas te seda siis ei tea, või mis teile meeldis vene võimude ajal siinmaal? Saan aru, et alati on olnud inimesi, kes ei ole sama meelt, aga tõesti, miks!? Muidugi on idanaabritel valge ja punane, aga miks te punast pooldate? Kirjutage kasvõi üks põhjus, äkki muudan ka meelt ja teised lugejad ka äkki!

Täida Väli
27 päeva tagasi
Reply to  ...

sa lollpea arvad et soojalmaal nohu pole w ? ja siis targutab siin, huumorinurk

...
27 päeva tagasi
Reply to  Täida Väli

Lollpea olen? Ei olegi ju nii massiliselt nohukest köhakest. See rohkem põjamaade haigus, prasvöötme täpsemalt. Kui oled nohune- köhane ja lähed soojale maale kivisesse randa päikese kätte….. Päevaga on läinud, ühe päevaga !!!!

AVS
27 päeva tagasi
Reply to  ...

Kui su teooriat nüüd tõe pähe võtta, siis peaks Karilaid olema ju lausa erakordselt loll poliitik?

...
27 päeva tagasi
Reply to  AVS

Kas sa oled selles kahelnud?

AVS
27 päeva tagasi
Reply to  ...

Mina küll mitte 🙂