Posti tänaval algas asfalteerimine, Kiltsi tee remondi algus pole teada

Posti tänaval sai asfaltkatte kergliiklustee, sõidu- ja kõnnitee kaetakse kivisillutisega. Foto: Malle-Liisa Raigla
Posti tänaval sai asfaltkatte kergliiklustee, sõidu- ja kõnnitee
kaetakse kivisillutisega. Foto: Malle-Liisa Raigla

Neljapäeval alustasid Haapsalu peatänava ehitajad jalgrattatee asfalteerimisega – kogu remonditud lõigul asfalteeritakse jalgrattatee ning Tallinna mnt ja Nurme tänava ristmiku vaheline sõidutee. Ülejäänud sõidutee ja kõnniteed kaetakse kivisillutisega.

Posti tänava remont algas mullu juulis ja peaks valmis olema kahe kuu pärast.

Kiltsi tee objektijuht Kristjan Kikkas ütles, et ettevõte ei tea veel, millal remont jätkub. Selle otsustab Kiltsi teed remontiv Viamer Grupp järgmise nädala lõpuks. Kui tööd algavad, siis läheb Kiltsi tee valmimiseni koos kõigi lisatööde ehk joonimise ja haljastamisega kolm kuni neli nädalat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jama ju
1 aasta tagasi

Selle kohta ütleks otsekoheselt – linna valitsemises valitseb anarhia, igaüks teeb seda, mida heaks arvab, Karilaid Tallinnas ja Suklesel HÖFF-il silm siniseks löödud.

Kübe
1 aasta tagasi

Kuhu on kadunud Suklese abiline Innar? Ega ometi jooma kukkunud? Pole kuulda temast midagi peale valimisi. Enne ikka raporteeris igapäevaselt. Nüüd on ehitajad linna pressiesindajateks hakanud.

Novot
1 aasta tagasi
Reply to  Kübe

Innar ei joo. Teadmiseks!

K.s
1 aasta tagasi

Ainult Ülipädeva Haapsalu Linnavalitsusega saab juhtuda niimoodi et töövõtja ei tea millal jätkub teeremont, mis oleks pidanud juba eelmisel aastal lõppenud olema…Püstitaks siis arusaadavama küsimuse: kas Kiltsi tee remont üldse jätkub vöi on ka selle otsustamine nüüdseks Viamer Grupile üle antud??,

linnakodanik
1 aasta tagasi
Reply to  K.s

Jah Kiltsi teel valitseb vaikus ja ega Posti tänavalgi midagi kiirkorras toimu. Juhtumisi jälgisin möödunud nädalal, kuidas seal kivipanek toimub – üks õpipoisi ohtu poisike ladus kive, üks mees näppis moblat ja kaks venda lagistasid kõrval naerda. On see siis õige töö tegemine? Kohe Haapsalus suvehooaeg algamas, aga sellise töö narrimisega ei saa siin möödunud aastal alustatud teetööd küll valmis. On see Haapsalu omapära, et ükski ehitusobjekt ei saa tähtaegselt valmis?

Kogemata jälgija
1 aasta tagasi
Reply to  linnakodanik

Kohutav mure.

Muri
1 aasta tagasi
Reply to  linnakodanik

Jah. Haapsalus on see tavapärane , et tee-ehitus ei saa õigeks ajaks valmis.
Iga-aastane üllatustalv tuli.