Linn parandab Promenaadi tänava ja Aafrika ranna laudise

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Promenaadi tänav sai kivisillutise. Foto: Urmas Lauri

Promenaadi tänav sai kivisillutise. Foto: Urmas Lauri

Sel kevadel parandab Haapsalu linn promenaadiäärseid teid – uue katte on saanud Promenaadi tänav, mais saab uue väljanägemise Aafrika rannas olev laudtee.

Promenaadi tänava Supeluse tänava ja Kõlakoja tänava vahelise lõigu punaste kividega sillutamise hanke võitis Rannavesi Ehitus OÜ. „Nädala lõpuks on valmis, rohkem ei tohiks minna,” lausus töödejuhataja Vahur Viitmaa nelja töömehe tegutsemist takseerides eelmisel nädalal.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
seal
1 aasta tagasi

kõlakoja taga pargib seltsimees oma autosid

Majaomanik
1 aasta tagasi

Väga hea,et saab korralikult tehtud ja küllap on see meie kõigi huvides,vahet ei ole.

asendustegevus
1 aasta tagasi

promenaadi tänaval

Uskmatu-Toomas
1 aasta tagasi

Jõukus ei anna muidugi häbeneda aga oleks ikka võinud veel laiema tee katta kividega? Kolm autot kolme päeva jooksul – liiklustihedus missugune või on hoopis mängus kellegi majaomaniku erahuvid ?

Taadu
1 aasta tagasi
Reply to  Uskmatu-Toomas

Jalakäijate tänaval sõidavad autod? Kuupealt kukkusid või?

En.
1 aasta tagasi
Reply to  Taadu

Ei ole sel lõigul jalakäijaid märganud. Jalakäijad liiguvad rohkem promenaadil, mitte sel paralleelsel teekesel, kus tänava ääres on vaid üks korteritega puumaja. No kaugemas tulevikus lisandub ehk teine maja veel (Tõniste tühjale krundile). Pigem on nüüd jah autodel puhtam-kuivem tunne Kõlakoja taha veereda. Võib olla lombid segasid ja teehööveldamine tundus linnale tülikam kui kivisillutise paigaldamine.