Apteeker Melchior Haapsalu kinno täissaale ei toonud

„Apteeker Melchior” filmiplakat

Kuigi möödunud nädalal esilinastunud krimipõnevik „Apteeker Melchior” tõi avanädalavahetusel Eestis kinodesse 30 000 vaatajat, on Haapsalu kinokülastajad pigem tagasihoidlikud.

Haapsalu kino projektijuht Vendo Jugapuu ütles, et Haapsalus on kolmel seansil käinud filmi vaatamas 301 inimest. „Täismaja ei ole olnud,” ütles Jugapuu.

„Melchiorile” on Jugapuu plaaninud veel kolm seanssi – neljapäeval, reedel ja 3. mail – ning ta loodab, et inimeste huvi veel tärkab. Jätkuva huvi korral saab kavva panna ka lisaseansse.

Teiste Haapsalu kinos näidatavate filmidega võrreldes on „Apteeker Melchiori” vaadatavus hea. „Üle rahuldava, aga võiks parem olla. Jõuab veel,” ütles Jugapuu.

Jugapuu sõnul on ta filmi vaatamas käinutelt saanud vaid positiivset tagasisidet.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ohh
2 aastat tagasi

Sellega on ikka nii, et kui oled raamatuid lugenud siis ära parem filmi vaata.

Argis
2 aastat tagasi

Väga hea film vahelduseks. Mõnikord õnnestub filmitegijatel.

kõik ei õnnestu
2 aastat tagasi

Ülehaibitud filmike, tegelikult pettumus. Meenub ”Viimne reliikvia” ja kohe peale seda suure õhinaga tehtuv ”Verekivi”, mis oli täielik fiasko ja läbikukkumine. Lihtne film ja ilma suure reklaamita O.Ruitlase ja P. Simmi ”Vee peal” oli 10X parem.

kesse
2 aastat tagasi

koera saba ikka liputab kui…….

Sass S
2 aastat tagasi

Pidi ju olema vanaaja kättemaksukontor .

aga
2 aastat tagasi

miks peaks, kisa palju, villa vähe