Maadleja Jarmo Danilov võitis konkurente Lätist ja Leedust

Jarmo Danilov. Foto: Kaspar Valper.
Jarmo Danilov. Foto: Kaspar Valper.

Läänemaa maadlejad võistlesid laupäeval, 12. märtsil Tallinnas Kristjan Palusalu mälestusvõistlusel, kus pistsid rinda lisaks Eesti konkurentidele ka Läti ja Leedu noormaadlejatega.

Läänlastest võitis kõige kirkama autasu, esimese koha, SK Martna maadleja Jarmo Danilov. Finaalkohtumises võitis meie poiss Leedu võistlejat Ricardas Taujanskist tulemusega 6:4. Danilovi kehakaalus (-58kg, sündinud 2008a ja nooremad) osales 15 sportlast.

Kuue parima hulka maadles end veel neli maakonna maadlejat: Grete Danilov (SK Martna, 4. koht), Jüri Mihk (Lääneranna SK, 4. koht), Endriko Toombu (SK Martna, 6. koht), Kristo Tikerpuu (SK Martna, 6. koht).

Kristjan Palusalu 34. mälestusvõistlusel noortele osales maadlejaid 23 klubist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments