Galerii: annetatud toetusabi komplekteeriti kiirabiautosse

Lääne Elu

info@le.ee

Toetusabi komplekteerimine Haapsalu sotsiaalmajas. Foto: Kalle-Kusta Tõnisma
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 7

Fotod: Kalle-Kusta Tõnisma

Täna tegi Rotary klubi ja Haapsalu linnavalitsus Haapsalu sotsiaalmajas ettevalmistusi, et saata toetusabi Haapsalu sõpruslinna Uman.

Esmaspäeval jõudis Sepo Seemani poolt annetatud kiirabiauto Volvo Uuemõisa Tradilosse. Sel ajal, kui Tradilos kiirabiautot hooldati, käis Haapsalu sotsiaalmajas abisaadetiste komplekteerimine.

Haapsalu sotsiaalmaja haldusjuht Monika Mitman ütles nädala algul Lääne Elule, et inimesed on abi pakkumisel väga helded olnud. Abina oli toodud pesuvahendeid, mähmkmeid nii lastele kui ka vanuritele. PPN Cargo lubas nädala algul ka ühe aluse WC-paberit tuua.

Laupäeval laoti aga kogutud ja pakitud asjad nii autosse kui ka järelhaagisesse. “Kuna tee kohale jõudmiseks on ligi 2000 km pikk, tuli asjad koormasse ja autosse panna korralikult ja targalt,” ütles MTÜ Läänemaa puuetega inimeste koja juhatuse Kalle-Kusta Tõnisma. Teel läbib toetusabi ka mitmeid kontrollpunkte.

Haapsalu linn toetab Umani 10 000 euroga, tuhandeid eurosid on lisandunud ka annetusena.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Ohh
2 aastat tagasi

Ootaks ikka kui sõda on on läbi sest ukraina on veel rohkem korrumpeerud maa kui eesti omal ajal oli. Aga jah,