Galerii: Haapsalus valitsevad kevad ja talv käsikäes

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 30

Malle-Liisa Raigla fotod

Iga päevaga üha soojemad ilmad muudavad linna üha kevadisemaks. Täna oli Haapsalus nii kevadisi kui ka talviseid kohti. Oli nii neid, kes nautisid kevadpäikest, kui ka neid, kes käisid veel tõukekelguga sõitmas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
En.
2 aastat tagasi

Väga armas ülevaade Haapsalust! Hea vaheldus kohaliku ja üleilmse tülitsemise kajastamisele. PS. Tänavune talv tundub hoolimata sagedasest sulailmast lõputu. Kui talv on selline veider, milline veel suvi saab olema?

kodanik66
2 aastat tagasi

Kümmekond lasteaialast ja nende kasvataja, kes Palivere terviserajal täna jalutamas käisid, said Mati Kallemetsa käst korraliku sõimu osaliseks. Grupp nimelt ei teadnud, et terviserajal jalutamiseks tuleb helistada isiklikult Kallemetsale ja temalt luba küsida. Eriti häiris Kallemetsa, et lapsed olid lausa Haapsalust kohale sõitnud.

hoopis
2 aastat tagasi
Reply to  kodanik66

hulluks võib asi minna , kui paliverre vana hüppemäe asemele aatomi elektrijaam ja Haapsalust noarootsi aastaringne jäätee ehitatakse

uskmatu Toomas
2 aastat tagasi

Ühel pildil ilutseb ka veetorn mis on seisnud püsti üle 60 aasta sj.viimased ca kolmkümmend aastat vundamendi peale ainul 2/3 toetudes.
Rääkige veel,et möödunud ajal ei osatud ehitada ?