Linnusemuuseumi juht lahkub ametist

Kaire Tooming. Foto: Arvo Tarmula
Kaire Tooming. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linnusemuuseumi juhataja Kaire Tooming lahkub märtsi keskpaigas ametist ja asub tööle muinsuskaitseametis.

„Inimesed ikka liiguvad kohtade vahet,” ütles Tooming. Ta lisas, et on muinsuskaitseametis ka varem töötanud ja tegelenud hoonetega. „Hooned on mulle südamelähedased,” ütles ta. Kui linnuses tegeles Tooming vaid ühe hoonega, siis uues ametis on hooneid, millega tegeleda, rohkem. Muinsuskaitseametis asub Tooming tööle ehitismälestiste kaitsekorraldusjuhina.

Tooming lisas, et linnusemuuseumis tema lahkumisega suuri muutusi oodata ei ole, kuid ta loodab, et suvi tuleb parem kui viimased suved.

Linnusemuuseumi juhataja kohusetäitjana jätkab esialgu senine linnusemuuseumi ekspositsioonijuht Jaak Mäll.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments