0

Poola saatkond tänas kolme läänlast

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Poola Seimi marssal Elżbieta Witek (keskel) ning Kaire Tooming (vasakult), Krista Kumberg ja Tiina Leesik Poola saatkonna tänumeenega. Foto Raigo Pajula

Viimis sõjamuuseumis toimunud kohtumisel Poola Seimi marssali Elżbieta Witekiga tänas Poola saatkond hea koostöö eest Tiina Leesikut, Krista Kumbergi ja Kaire Toomingat.

Witek viibis Viimsi sõjamuuseumis Poola armee aastapäeva tähistamise üritusel. Ühtlasi  kasutas Poola saatkond võimalust, et tänada teiste hulgas Lääne ringkonna naiskodukaitsjat Tiina Leesikut hea koostöö ning Poolast pärit Maria Laidoneri pärimuse uurimise ja hoidmise eest ning Haapsalu lasteraamatukogu raamatukoguhoidjat Krista Kumbergi ja Haapsalu linnusemuuseumi direktorit Kaire Toomingat hea koostöö eest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz