Lääneranda jõuavad esimesed sõjapõgenikud

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääneranna vald võtab sel nädalal vastu Ukraina sõja jalust pääsenud ja eilseks Pärnusse jõudnud neli põgenikku – kaks naist ja kaks pisikest last.

Lääneranna vallavalitsuse avalike suhete spetsialist Raahel Apsalon ütles, et korter on neile valmis seatud. „Saabuvad kahe-kolme päeva pärast,” ütles Apsalon.

Haapsalu aselinnapea Kaja Rootare ütles, et eile hommikul vaagisid nad linnavalitsuses võimalikke majutuskohti sõjapõgenikele, ühtegi sõja jalust pääsenut esialgu talle teadaolevalt saabumas ei ole.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
eks
2 aastat tagasi

need põgenikud aitavadki meid mõnes mõttes. Tühjad majad saavad elu sisse, mõni ehk otsustab oma farmi mitte sulgeda sest leiab ukrainast töötajaid. Nii see elu lähebki……

Jaanus
2 aastat tagasi

Huvitav, et sealt tulevad naised ja lapsed. Sealt maalt kus rohkem päikest ja päevitunumad inimesed, tulid ju mehed ja habemetega “lapsed”.
Aga muidu olen poolt. Äkki siis jäetakse koolid ka alles kui järsku rohkem lapsi tuleb.

Mehed
2 aastat tagasi
Reply to  Jaanus

on jäänud Ukrainasse oma maa eest södima.