Kaikamees Karilaid veab Keskerakonna võitlust ellujäämise nimel

Lääne Elu

info@le.ee

Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula
Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula

Keskerakond on teinud teadlikult riskantse käiguvahetuse, mille eesmärk on lüüa kaks vastast korraga. Keskne roll selles on kaikamehe staatusest tegijaks kerkinud Jaanus Karilaiul, kirjutas Eesti Ekspress.

Karilaid on kerkinud Keskerakonna uue enesekehtestamise üheks keskseks elluviijaks. Sõnad on endiselt jõulised, aga erinevalt varasemast ei ole teistel erakondadel võimalik neid külma rahuga eirata. „Karilaid on täna Jüri ­Ratase usaldusisik,“ nimetavad Keskerakonna konkurendid põhjuse, miks Karilaidu tuleb kuulata.

Ja kuulata on vaja, sest Keskerakond tegi mõned kuud tagasi otsustava käigumuutuse. See on riskantne, erakond on asunud püüdma kaht kurge korraga ja tasakaalu tuleb hoida peenikesel köiel. Seni on aga suudetud püsti jääda ja mis tähtsaim – plaan kannab vilja.

Keskerakondlased ei tee Ekspressiga rääkides partei käiguvahetusest mingit saladust, pole ju õieti mõtet: agressiivsemat stiili on viimase kolme-nelja kuu vältel kõik näinud ja ka tunda saanud. Eriti Reformierakond.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
lugeja
2 aastat tagasi

Mida see k.volinik koroonast teab, et kipub õpetama 😢

Vend
2 aastat tagasi

Eesti Express teenib Reformierakonda ja promob nende klooni E200. Keskerakonda peab peksma refimaffia huvides. Muidugi on Karilaid täielik demagoog.

Hmm
2 aastat tagasi

Vägilane nagu Herakles

uskmatu Toomas
2 aastat tagasi

Kui tahad piirangutest loobuda oled paha aga kui taha loobuda oled veel pahem !

Tsensor
2 aastat tagasi

Tume rekord: ööpäevaga tuvastati 8439 uut koroonaga nakatunut, suri 17 inimest

Aga vend taob rauda,piirangutest vabaks! Kas see ongi uus käik et tegeleda laus lollustega? Keskerakond on pidevas languses ja vaadata tuleb peeglisse ning küsida endalt , kus olin varem?

Imelik
2 aastat tagasi
Reply to  Tsensor

Nakatunut!!?? Nakatunu ei ole raskelt haige ju!

olukord - mis mul teistest!
2 aastat tagasi
Reply to  Imelik

…ja siis kooserdabki ringi, et vanur või kaasuvate haigustega inimene temalt raske haiguse endale saab. Tõesti oled imelik, jah.

Imelik
2 aastat tagasi

Covid passiga inimene nakatub ju ka, millest te aru ei saa. Et siis covid passiga nakatunu võib ringi kooserdada, aga ilma passita ei või? Kus on see loogika? Nn vanur võib ju mõlemalt selle haiguse saada. Vaktsineerimine oli mõeldud haiguse kergemaks läbipõdemiseks, mitte aga 100% kaitseks. Nii palju on sellest igal pool kirjutatud ja räägitud, aga ikka leidub mõni, kes ikka omamoodi asju näeb. Palun süvenege teemasse enne kirjutamist!

Liberaalne diktatuur
2 aastat tagasi
Reply to  Tsensor

Pooled nakatunutest ei oma mingeid haiguslikke sümptomeid. Kas tahadki igavesti piiranguid, sest haigusi jätkub inimkonna lõpuni?

krõmpsluu
2 aastat tagasi
Reply to  Tsensor

Terviseamet on nakatumiste numbrid nii lakke valetanud,et varsti hakkavad meie rahvaarvu ületama ja siis peabki ukrainlasi ja venelasi sisse vedama,et arvud jälle klappima saaks.