Esmaspäeval on teeolud kohati jäised

BNS

Teed on täna libedad. Foto: Arvo Tarmula

Transpordiameti teatel on esmaspäeval teeolud kohati jäised.

Varahommikul sajab mitmel pool üle mandri lund ja lörtsi. Sajualadel on riigi põhi- ja tugimaanteed kaetud lumega või on sõiduradade vahel soolalume segused. Samuti võib lume- või lörtsikihi all esineda jäidet.

Prognoosi kohaselt tugevneb Lääne-Eestis hommikul loodest ja põhjast tuul, mis puhub puhanguti 16, rannikul kuni 23 ja saartel 30 m/s, ida pool puhub lõunakaare tuul 5-11 m/s. Laialdaselt jätkub lume ja lörtsi sadu, Lääne-Eestis tuiskab. Õhutemperatuur püsib 0 kraadi ümber ja teedel püsib libeduseoht!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Nali????
2 aastat tagasi

Meil on moodi läinud hoiatamine aga mitte tegutsemine.Liivapuisturid tänavatel on jäänud inimestele ilusatesse unenägudesse. Eriti hullud on linna kõrvaltänavad, kust kohati peatänavale jõudmiseks tuleks lausa roomata, et kondid terveks jääks! Kui linnavalitsuse asjapulgad ka vahest unes näeks liivapuistureid, äkki…..