Kiltsi tee sai nutika ülekäiguraja

Kiltsi tee sai nutika ülekäiguraja. Foto: Malle-Liisa Raigla
Kiltsi tee sai nutika ülekäiguraja. Foto: Malle-Liisa Raigla

Ehitusjärgus Kiltsi tee sai möödunud nädala neljapäeval nutika ülekäigu raja, mis annab autojuhtidele valgussignaaliga märku kui jalakäija on ülekäigu rajal.

Nutikas ülekäigurada läheb Kiltsi ja Männiku tee ristumiskohas üle Kiltsi tee.

Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu sõnul oli praegu hea aeg ülekäigurada üles panna, sest ehitaja oli objektil, sai vedada juhtmed ja ülekäiguraja seadistada. „Kui ehitus jätkub, on ülekäigurada juba paigas,” ütles Mäesalu.

Nutika ülekäiguraja paigaldamine võttis aega üks päev.

Kiltsi tee remont algas möödunud aasta sügisel. Valmis pidanuks see saama detsembri keskpaigas, kuid novembri lõpus saabunud pakane pani tööd tehnoloogilisele pausile ja Kiltsi tee remont jätkub taas kevadel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Peeter Rehovtsev
2 aastat tagasi

Küsiks nii, palju see vidin maksis (mulle, kui maksumaksjale)? Et praktikas ta töötab, kuidas tahab võib seadistamise süüks ajada, aga tahaks väga teada, kas enne tehti ka mingit uuringut, et palju jalakäijaid seda ristmiku üldse ööpäevas ületab. Kas üle kümne või vähem?

Nimi (kohustuslik)
2 aastat tagasi

Nutikas tähendab nupukas, taibukas, arukas. Vanasti oli nii!