Linn paigaldas põhikooli juurde liikluse rahustamiseks postid

Linn paigaldas põhikooli juurde liiklusmärkide eiramise tõttu postid. Foto: Malle-Liisa Raigla
Linn paigaldas põhikooli juurde liiklusmärkide eiramise tõttu postid. Foto: Malle-Liisa Raigla

Täna paigaldas Haapsalu linnavalitsus Lihula maanteele Haapsalu põhikooli juurde ohtutuspostid.

Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu sõnul oli nende paigaldamiseks surve kooli poolt suur. Mäesalu kirjeldas, et hommikuti eiravad suure trummi poolt tulijad teemärgistust ja sõidavad üle vastassuunavööndi, et lapsi kooli ukse ees maha. „Pärast ukerdavad üle kahe rea välja, autod on ninapidi koos,” kirjeldas Mäesalu.

Mäesalu sõnul tuli panna füüsilised tõkked, sest liiklusmärkidest ei piisanud. Mäesalu sõnul olid postide paigaldamise poolt ka politsei ja liikluskomisjon.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
34 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Arvos
2 aastat tagasi

Postid? Politsei tegemata töö kohapeal.

113
2 aastat tagasi

Pange miilitsad sinna oma tööd tegema ,küll raha trahv paneb mõnelegi liiklust tundma

Murelik lapsevanem
2 aastat tagasi
Reply to  113

Jumala eest – mitte Haapsalu politsei! Jätke vähemalt lapsed ellu, muidu hakkavad kuulihaavadega laste laibad kooli ees kuhjuma…

liikleja
2 aastat tagasi

See oli näha jah et pidevat joont seal ei peetud miskiks. Seega mõistlik otsus, sest parem karta kui kahetseda. Selline olukord kus hordides lapsi autost maha laaditakse ja mõni üritab läbi vastassuuna ka vahele pugeda – varem või hiljem lõppeks kehvasti. Teine variant – et tehakse “kannakas” ja pööratakse linna poole tagasi kohe peale linna pealt tulles lapse mahapanemist – see on pigem materiaalse kahju risk mis vahest profülaktika mõttes võiks mõnele realiseeruda, selle pärast üksi kindlasti poste vaja poleks. Mis puutub teenindusmaja vasakpöörde keelamist – ei pea mingiks surmapatuks kui keegi seda eirab ja samas kaasliiklejale ohtu ei tekita.… Loe rohkem »

Nimi (kohustuslik)
2 aastat tagasi
Reply to  liikleja

Teie olete vist talinast, et teete ise liiklusereegleid ( Mis puutub teenindusmaja vasakpöörde keelamist – ei pea mingiks surmapatuks kui keegi seda eirab ja samas kaasliiklejale ohtu ei tekita. sic!)!

Arvos
2 aastat tagasi
Reply to  liikleja

Millal seal viimati kehvasti lõppes ning kui tihti seda on juhtunud?

Valdo
2 aastat tagasi

Liikluskultuur algab meist enestest ja need, kes reegleid rikuvad elavad igapäevaselt meie kõrval Haapsalu linnaruumis. Olen aru saanud, et lihtsam on siin kommentaariumis negatiivsust ja vihkamist külvata kui nende inimestega vestelda. Mina soovin teile vähem vihkamist ja järgmine kord öelge oma naabrile tere kui ta juhtub vastu tulema.

Elvis
2 aastat tagasi

Miks mitte palgata turvafirma kooli juurde korda looma ja siis esitab linn koolile arve liikluskorralduse eest?—-kool aga esitab omakorda arve lastevanematele?

Kuli
2 aastat tagasi

Linnas on selliseid kohti palju. Suvel terve vanalinn on üks liiklusaanarhia. Sinna kahjuks linnaisad vist kaine peaga ei jõua…

Ott
2 aastat tagasi

Mõttetu ülereguleerimine

Jaan
2 aastat tagasi

Aga kus on siis ühistransport kes lapsed kooli toovad? Bussid sõidavad siis kui neid vaja pole.

Jenkem
2 aastat tagasi

Sorry, kuid selline kool peaks olema üldse teises kohas…..

Margus
2 aastat tagasi

Suurem probleem on selles, et suured veeloigud panevad juhti sõitma vastassuuna vööndis, et jalakäijaid kõnniteel täis ei pritsiks. Kogu see Lihula mnt on selline.