Pühad möödusid kardetust rahulikumalt

Elen Freivald

elen@le.ee

Haapsalu tähistas vana aasta lõppu teist aastat valgusmänguga – valgustatud olid promenaad ja raudteejaam. Promenaadil tegi valgusmängu Eventech ja raudteejaamas Maivel OÜ. Valgusmäng kahes paigas läks linnale maksma 5000 eurot. Kuigi Haapsalu linnavalitsus otsustas teist korda saata ilutulestiku asemel aasta ära valgusmänguga, lasid haapsallased südaööl rohkelt rakette. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu tähistas vana aasta lõppu teist aastat valgusmänguga – valgustatud olid promenaad ja raudteejaam. Promenaadil tegi valgusmängu Eventech ja raudteejaamas Maivel OÜ. Valgusmäng kahes paigas läks linnale maksma 5000 eurot. Kuigi Haapsalu linnavalitsus otsustas teist korda saata ilutulestiku asemel aasta ära valgusmänguga, lasid haapsallased südaööl  rohkelt rakette. Foto: Malle-Liisa Raigla

Jõulud ja aastavahetus möödusid nii päästjate, politsei kui ka Läänemaa haigla erakorralise meditsiini osakonna (EMO) jaoks pigem tavapäraselt rahulikult.

Läänemaa haigla õendusjuhi Marju Lepmetsa sõnul oleks võinud ju arvata, et kuna valitsus aastavahetuseks kellaajapiirangu tühistas, juhtub ka palju õnnetusi, aga tegelikult pühad haigla EMO koormust ei suurendanud. „31. detsembrist 2. jaanuarini käis EMOs 63 patsienti, mis on täiesti tavapärane,“ ütles Lepmets. Õendusjuhi sõnul on ka see täiesti tavaline, et nädalavahetusel pöördutakse mure korral just EMOsse. „Sest inimestel polegi siis kuhugi mujale minna,“ nentis ta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Vaba Mees
2 aastat tagasi

Mööda tänavaid sõita pole võimalik, kohvikud-baarid kõik kinni passipolitsei kartuses ja koerad keldris või maale ära antud- mis pidu te siis ootasite!!