2021. aasta kokkuvõte: teeremondid

7. juulil avanes Posti tänaval kurb vaatepilt, sest puudest olid järele jäänud vaid kännud. Foto: Malle-Liisa Raigla

Algas Haapsalu suurim tee-ehitus

Sel suvel algas Haapsalu seni suurim ja kalleim tee-ehitus – Posti tänava remont, mis enam kui saja langetatud puu tõttu tekitas kõlapinda kogu Eestis.

Haapsalu peatänav saab pärast remonti täiesti uue ilme. Kui kõik on valmis, hakkab graniitkividega kaetud sõiduteel Nurme tänava ristmiku ja vanalinna vahel kehtima kiiruspiirang 30 km/h. Samuti graniitkividega kaetud kõnnitee servas kulgev jalgrattatee asfalteeritakse, samuti sõidutee Nurme tänavast Tallinna maanteeni. Et liiklust veelgi rahustada, tõstetakse pisut ristmikke.

Novembri lõpus saabunud pakase tõttu pandi remonditööd tehnoloogilisele pausile, tänav valmib tuleva aasta juunis. See tähendab, et remont kestab terve aasta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kodanik
2 aastat tagasi

Vaat mina ei saa aru, kuidas oli võimalik korraldada Posti tänava hange tähtajaga 31.01.2022.a. kui oli teada, et sügisele järgneb talv. Kas linnavalitsuse äpud ei osanud seda ette näha ja ei küsinud ehitajatelt tööde graafikuid? Kuidas sai ehitaja küsida 1 miljon raha juurde, kui oma töödega hakkama ei saanud? Ilmselt teised hankes osalejad nägid ette ka talve ja seetõttu olid ka nende pakkumised kõrgemad, aga jäid ikkagi lõppkokkuvõttes valitud soss-seppadele alla.

Ats
2 aastat tagasi

Kõige kurvem on see,et kõik peatänava kauplused ja söögikohad panevad uksed kinni,kliendid ei tule enam sellisele tänavale.
Ainukesena jääb Taksi pubi,neil on tagahoov.

kunn
2 aastat tagasi

Hea küll. Võeti puud maha ja peatänava remont oli plaanis teha. Tehku. Aga meid linnakodanikke on jällegi petetud, kuna suured juhid lubasid 31.01 peatänav valmis saada. Nüüd ütlevad, et kuna külm tuli peale, siis kunagi kevadel jätkavad. Vot mina enam mööda seda praegust peatänava nimelist künklikku põldu küll ei sõida, sest autost kahju ja uue aasta võtsin vastu teises linnas ning oma ärid viin ka sellest mudaaugust minema. Kopitage mudaaugus edasi!

Ok.
2 aastat tagasi

Suht perse keeratud peatänav

audiitor
2 aastat tagasi

Teid ei remonditud! Jah, ära rikuti küll, aga kogu eelarve kulus linnaisade rahakoti paisutamiseks 🙁
Häbi, hari valijad!

K.s
2 aastat tagasi

Et 30km/h on veel vaja rahustada???? Haigemaja, siis oleks ju võinud piirkiiruse nt 5km/h panna voi hoopis autoliikluse keelata…tõsi, viimasel puhul ei saaks linnavalitsuse pakspersed enam tööle…

Nimi
2 aastat tagasi

No seal Posti tänaval hakkab veel pulli- nalja saama. Ootame ära järgmise talve 😀

P.Ull
2 aastat tagasi
Reply to  Nimi

Pullid rohkem Karja teema .

Arvos
2 aastat tagasi

Sellel jalgrattarajal on juba 20 km/h kihutamine.