Lääne Elu paberleht teisipäeval, 28. detsembril

Lääne Elu

info@le.ee

Lääne-Nigula maksab vallajuhtidele tulemustasu

Lääne-Nigula volikogu otsustas maksta ametist lahkuvale vallavanemale Janno Randmaale tulemustasu tuhat eurot, osavallavanemad Katrin Viks, Kairi Seiton, Aivo Hirmo ja Aivi Heinleht ning vallavalitsuse liikmed Taivo Kaus ja Varje Paaliste saavad igaüks 500 eurot.

Popimad raamatud 2021: lugejate jäägitu armastus kuulub paduratüdrukule

Läänemaa keskraamatukogu laenutuste edetabelis troonib Ameerika zooloogi ja kirjaniku Delia Owensi debüütromaan „Kus laulavad langustid” – lugu paduratüdruk Kyast.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz