Teade Piirsalu lasketiiru laiendamise ehitusloa menetluse kohta

Regina

regina@le.ee

TTJA annab teada, et on võtnud menetlusse kaitseliidu (74000725) ehitusloa taotluse nr 2111271/42695 Lääne maakond, Lääne-Nigula vald, Piirsalu küla, Tormimaru kinnistul kaitseliidu Piirsalu lasketiiru laiendamiseks. TTJA kaasab käesolevaga ehitusseadustiku § 42 lõike 7 punkt 2 alusel kaitseliidu Piirsalu lasketiiru laiendamise ehitusloa taotluse menetlusse isikud, kelle õigusi või huve võib ehitis või ehitamine puudutada.
Ehitusloa taotluse dokumentidega on võimalik tutvuda ehitisregistris aadressil www.ehr.ee sisse logides ning lisades dokumendi detailotsingusse ehitusloa taotluse numbri.
Arvamust ehitusloa taotluse kohta saab kirjalikult esitada 10 päeva jooksul käesoleva teavituse ilmumisest e-posti aadressile info@ttja.ee või tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve ameti postiaadressile Endla 10a, 10122 Tallinn.

Tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve amet

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Piirsalu tuuleparkide vastased
2 aastat tagasi

annavad oma allkirjad ka selle ürituse vastu

militaristide
2 aastat tagasi

rahapesu mängud, peldikud kinni, 40-s aasta näitas, et meie militaristid on ainult parketil kõvad mehed ja sellele eelnenud 20 eelnevat aastat kui sõjamänge mängiti, tantsiti ja suppi keedeti, olid ainult raha ja aja raiskamine. sellise maatüki vallutamine nagu eesti on idanaabril käkitegu, nagu näitavad viimaste aastakümnete sündmused ukrainas, gruusias, moldaavias, nüüd kasahhis, selleks , et siin tegutseda ei pea isegi siia territooriumile tungima