Vormsi volikogu valis vallavanemaks Maris Jõgeva

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 10

Vormsi volikogu esimees Jaak Kaabel (vasakul) esitas saare vallavanema kandidaadiks Maris Jõgeva. Foto: Urmas Lauri

Maris Jõgeva sai Vormsi vallavanemaks nelja poolthäälega, kaks volikoguliiget oli tema vastu ning üks volikoguliige ei osalenud hääletamisel.

Reedel kogunes Vormsi volikogu esimest korda koosolekulaua taha täiskoosseisus – kohal olid nii neli võimuliidu kui ka kolm opositsioonipoliitikut. Eelmistel kordadel pole vastasrind istungil osalenud või on enne istungi lõppu välja marssinud.

Volikogu esimees Jaak Kaabel ütles, et Vormsi vallavanema konkursil osales 17 kandidaati, vestlusvooru kutsuti neist kolm.

Volikoguliikmed said Kaabeli sõnul osaleda konkursi kõikide voorude juures. „Seda võimalust kasutas kuus volikoguliiget,” lausus Kaabel. „Esimestes voorudes langesid meie arvamused rohkem ühte. Ka selles osas, kes lõppvooru saavad, olid kõik volikoguliikmed, kes osa võtsid, üksmeelsed.”

Vestlusvoorus läksid arvamused aga lahku. „See on mõnes mõttes ka loogiline, et opositsiooni töö ongi olla teisel arvamusel,” lausus Kaabel.

Võimuliidu nelja häälega seati Maris Jõgeva vallavanema kandidaadiks.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
le jahub
2 aastat tagasi

pealkirja vahetades tühja, võiks siis lõpuks kirjutada , kes see Maris on ja millega on tegelenud

Vahi nalja:)
2 aastat tagasi

Tunnen Vormsi inimestele kaasa. Kohalike omavalitsuste kõige suurem probleem on pädevuse ja kompetentsuse puudumine ning ikka ja jälle astutakse sama reha otsa. Lootke, et Vormsil võib edaspidi teha metsa, jahti pidada ja vabalt seenel marjul käia:)