Vormsi vallavanem selgub reedel

Jaak Kaabel. Foto Andra Kirna.
Jaak Kaabel. Foto Andra Kirna.

Vormsi valib oma homsel istungil saarvallale uue vallavanema.

Vormsi volikogu esimees Jaak Kaabel ütles, et volikogule esitatakse üks kandidaat. Seda, kas vallavanemakandidaat on Vormsi inimene või kusagilt kaugemalt, Kaabel ütlema ei soostunud. „Las jääb midagi reedeks ka,” ütles ta.

Vormsi vallavanema leidmiseks otsustas valimised võitnud ja seitsmeliikmelises volikogus neli kohta saanud valimisliit Avatud Vormsi välja kuulutada konkursi. Konkursil pürgis vallavanemaks 17 inimest. Kaabeli sõnul vaagisid volikogu liikmed kandidaate kolmes voorus. Vestlusele kutsuti kolm kandidaati ja nendest üks esitatakse homme volikogule kinnitamiseks.

Reedesel istungil otsustab volikogu ka vallavanema palga. Ka selle suurust ei soovinud Kaabel enne istungit kommenteerida.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
einoh
2 aastat tagasi

Miks ei korraldata Eesti otsib superstaari vormis konkurssi? Saaks pikemalt kanditaatidega tutvuda, terasid sõkaldest välja hääletada, pisaraid ja naeru- moodsat ja kvaliteetset meelelahutust!

oi oi
2 aastat tagasi

Oleme ju väga avatud!