Lihatööstused töötavad täistuuridel

Avatar

Elen Freivald

elen@le.ee

Marko Hiiemäe uues tehaseosas, kus pakitakse hakkliha. Foto: Iiris Prosa

Marko Hiiemäe uues tehaseosas, kus pakitakse hakkliha. Foto: Iiris Prosa

Jõulueelsel ajal on Rannarootsi ja Linnamäe lihatööstuses tootmismaht mitu korda kasvanud, uuel aastal ootab ostjat ka hinnatõus.

Rannarootsi lihatööstuse juhiabi Kati Kriisi sõnul varub nende tööstus esimest aastat nii suures mahus suurulukeid ja nende töötlemiseks on tarvis lisajõudu. „Tulemas on ka jõuluhooaeg, kus müügimaht kasvab, ja müügitellimuste täitmiseks vajame hooajatöötajaid,“ ütles Kriis.

Linnamäe lihatööstuse tegevjuht Marko Hiiemäe ütles, et ka neil on tänavune hooaeg kiirem kui eelnevatel aastatel, sest novembrist kolis varem Ahjal tegutsenud tootmine ja veiselõikus samuti Linnamäele. See on töömahtu kasvatanud. „Muidugi on ka ulukihooaeg haripunktis, lisaks kõik jõuluga seonduv tootmine. Läheb kiireks,“ ütles Hiiemäe.

Läänemaa lihatööstustes valmivad selgi aastal traditsioonilised jõulutooted: ahjupraed, verivorstid ja süldid.

Artikli lugemiseks tellige digipakett või logige sisse!

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kelluke.
Kelluke.

Kas ikka töötajaid ka jagub siis???

muum
muum

kalid lihatööstuste bossid. makske oma töötajaile inimväärset palka

PAUL
PAUL

IGA NÄDAL VÄLJA MAKSED JA TÖÖTAJAID OLEKS TEIL MURDU

Kustkohast
Kustkohast

seda toorainet küll tuuakse. Vöi on eesti sigalad Merkeli loaga taastatud…

Reformierakond hoolib
Reformierakond hoolib

Väga hea uudis on see, et uuel aastal toodete hinnad kallinevad…. aitäh Rohepööre ja Reformierakond!

wpDiscuz