Kuuski saab Läänemaal viia ligi 20 kogumiskohta

Jõulukuused tuleb viia kogumiskohtadesse. Foto: arhiiv

Kolmapäevast 19. jaanuarini on Haapsalus avatud 17 kuuskede kogumiskohta. „Täpselt nagu viimastel aastatel,” ütles Haapsalu Linnahoolduse juht Krista Vilta.

Kogumiskohtadest veab Linnahooldus kuuski ära vastavalt platside täituvusele, täpset graafikut neil pole. Kogumispunktid asuvad üle Haapsalu Uuemõisast holmideni. Kogumiskohtade kaardi leiab linnavalitsuse kodulehelt.

Kuused jõuavad koos teiste okstega oksapurustisse, kui Linnahooldus linnavalitsuselt teistsugust korraldust ei saa. Vilta tõi näiteks, et varasematel aastatel on näiteks mõni külaselts soovinud koormatäit kuuski nende põletamiseks.

Kuuskede kogumispunktid on ka Taeblas ja Nigulas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Imelik
3 kuud tagasi

Ajuvaba korraldus. Kuidas siis linnaisad endale ette kujutavad, et näiteks Metsa tn. keskel elav mammi vinnab okastest pudiseva kuuse endale selga või siis lohistab Jalaka või Vee tänavani või tellib selleks “transpordi”? Samas kui iga maja juures on jäätmete kogumise punkt. Need kuused viiakse sinna (võite mürki võtta).

Kodanik
3 kuud tagasi
Reply to  Imelik

Ei pea seda selga vinnama. Võtad tüvest kinni ja lohistad. Neid kuuski viiakse iga aasta prügikastide juurde või topitakse kotti ja visatakse prügikasti.

ABC
3 kuud tagasi
Reply to  Imelik

Aga,kuidas see mammi kuuse koju sai???
Nii viib ka ära!

Imelik
3 kuud tagasi
Reply to  ABC

Sama “loogikaga” võiks ka olmejäätmete kogumine olla suurematel ristmikel, sest ega neid kaupu oma maja juurest ei osteta. Paraku ei kohustata kedagi midagi konkreetselt ostma (vaba valik), küll aga määratakse ette konkreetse jäätme käitlus. Kui see pole piisavalt hästi läbimõeldud ja organiseeritud, siis see kord lihtsalt ei tööta.

rohehullus
3 kuud tagasi

propageerida juudipüha kuusetapmist ja siis need tuleriidale saata

Nimi (kohalik)
3 kuud tagasi

Mõistlik oleks muidugi need kuused kütteks ära kasutada kui nagunii juba kogumiskohtadesse on toodud. Milleks ressurssi raisata?

siin
3 kuud tagasi
Reply to  Nimi (kohalik)

riigis pole ammu enam midagi mõistlikku, toimub jämejalastumine

siin olijale
3 kuud tagasi
Reply to  siin

Räägid seda juttu enda pealt või? Jämejalastumine, ahh, ahh, aaa…. Mine ravile.