Haapsalu korvpalluritel käivad võit ja kaotus käsikäes

Elen Freivald

elen@le.ee

Viskel olev Peedu Tammistu (nr 14) oli mängus KK Viimsi vastu haapsallaste üks resultatiivsemaid mängijaid. Foto: Elen Freivald

Viskel olev Peedu Tammistu (nr 14) oli mängus KK Viimsi vastu haapsallaste üks resultatiivsemaid mängijaid. Foto: Elen Freivald

Korvpalli Saku II liiga mängude raames sai Haapsalu võistkond eelmisel neljapäeval võõrsil mängides võidu, laupäeval tuli aga koduväljakul vastu võtta kaotus.

Möödunud neljapäeval mängisid Haapsalu korvpallurid Tartu ülikooli spordihoones Tartu Ülikool Terminal Oiliga, kes praegu on turniiritabelis üheksandal kohal ja kel on kaheksast mängust saadud kaks võitu ja kuus kaotust.

Haapsalut saatis edu juba esimesel veerandil, kui vastased alistati kolme punktiga. Ka teisel ja neljandal veerandil õnnestus Haapsalul vastastest rohkem punkte koguda. Vaid kolmandal veerandajal teenisid vastased kaks punkti rohkem. Mängu lõppedes kuulus võit Haapsalule 65:60.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments