3

Kinos, teatris ja kontserdil tuleb reedest kanda maski

Lääne Elu

info@le.ee

Mask peab kaasas olema. Foto: Malle-Liisa Raigla

29. oktoobrist hakkab tõenäoliselt kehtima uus korraldus, mille kohaselt tuleb avalikes kohtades kanda maski. See kehtib ka kohtades, kus muidu küsitakse koroonapassi. Korraldus hõlmab endas nii kinosid, teatreid kui ka kontserte, kirjutab ERR.

Terviseametist täpsustati, et tegu on siiski plaaniga, mida valitsus neljapäeval arutama hakkab ning sellekohast korraldust praegu veel vastu ei ole võetud.

Nädala teisest poolest asub terviseamet koos politseiga Eesti suuremates linnades kontrollima piirangutest kinnipidamist.

„Kodaniku jaoks tähendab see seda, et kui ta läheb avalikku kohta, peab tal olema kaasas meditsiiniline mask,” rääkis terviseameti  hädaolukorra staabi juhi asetäitja Kalle Kitsing. Terviseamet on Kitsingu sõnul teinud siiani järelevalvet sellises lootuses, et ettevõtted mõistavad pandeemia tõsidust. „Kahjuks meie leebe suhtumine ei ole toonud meile seda, mida oleme oodanud,” ütles ta.

„Terviseamet enam ei hoiata!” oli Kitsing resoluutne. Kui siiani on piirangute rikkujatega vesteldud ja neile olukorda selgitatud, siis edaspidi asutakse neid kohe karistama.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kurvaks teeb
Kurvaks teeb

Eestis läheb olukord aina hullemaks, lisaks COVID viirusele lõhestataks ühiskonda erinevate keeldude, käskude ja inimeste hirmutamisega. Kahjuks enamus inimestest Eestis on leidnud COVID viirust ettekäändeks tuues , miks nad ei saa oma tööd korralikult teha? Viimane näide, kus meditsiini personal on väsinud ja plaaniline ravi tuleb peatada. Mina pigem seda, et tervishoid Eestis on alarahastatud ja probleemid aina süvenevad. Uskuge mind Eestis on ka teisi valdkondi, kus inimesed lähevad jõuludele vastu tühja rahakotiga (turism, toitlustus). Minu ettepanek, keskendume pigem sellele, kidas viirusega koos elada, et ei pea kahjustama erinevate huvigruppide huve Eestis.
Püsime terved ja säilitame rõõmsa meele!

Med. Õde
Med. Õde

Te opakad võite oma süstalt ka kassas kanda, ega see teid tervemaks ei tee!

Vbn
Vbn

Eeee…. Veekeskusesse ka maskiga? :O

wpDiscuz