Kultuurimaja tähistab rahvamajade päeva

Rahavamajade päeval toimub traditsiooniliselt ringkäik fotoklubi aastanäitusel. Foto: Arvo Tarmula
Rahavamajade päeval toimub traditsiooniliselt ringkäik fotoklubi aastanäitusel. Foto: Arvo Tarmula

Laupäeval tähistab Haapsalu kultuurikeskus rahvamajade päeva nelja üritusega, mille hulgas on nii töötubasid kui ka filmiprogramm.

Vaid kolmeeurose pileti eest saab laupäeval vaadata viimase aja menufilme „Rikkis Ron”, „Vee peal” ja „007: Surm peab ootama”. „Valisime külastatavuse ja selle järgi, mida inimesed on veel näha tahtnud,” ütles kultuurimaja kinojuht Vendo Jugapuu.

Rahvamajade päeva programmis on ringkäik Haapsalu fotoklubi aastanäitusel, kus oma töid tutvustavad fotode autorid.

Kell 13 õpetab Elo Jüris minikookide ja tund aega hiljem Rael Ojasoo sügispärgade valmistamist. Jugapuu tõi näiteks, et pärjad valmivad tõenäoliselt eelkõige lehtedest. Mõlemasse töötuppa tuleb eelnevalt registreerida.

„Oleme küll suur kultuurimaja, aga oleme rahvamajade ühingu liige,” ütles kultuurikeskuse juht Gülnar Murumägi. Tema sõnul on rahvamajade päeval suur rõhk just kogukondlikel ja ühistegevustel, sellepärast on päevakavas just töötoad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments