8

Naine püüdis poest varastada lõhnaõli

Möödunud nädala jooksul sai Haapsalu politsei kokku 24 väljakutset.

Politsei alustas üheksal korral kriminaalmenetlust ja 31 korral väärteomenetlust, millest enamus olid seotud piirkiiruse ületamisega.

Laupäeval peatas patrull sõiduauto Volkswagen, mille roolis olnud 40-aastasel naisel tuvastati alkoholijoove. Politseinikud pidasid naise kahtlustatavana kinni ning tema suhtes alustati kriminaalmenetlust.

Reedel, 8. oktoobril sai politsei teate, et Haapsalus püüdis 62-aastane naine varastada ühest kauplusest lõhnaõli. Poe turvatöötajad pidasid naise kinni. Politsei alustas naise suhtes väärteomenetlust.

Pühapäeval alustati väärteomenetlust ka 56-aastase mehe suhtes paragrahvi alusel, mis käsitleb teadlikult politseile vale väljakutse tegemist.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kersti.
Kersti.

Mul seisab 5 lõhnaõli kodus. Kui soovid, annan ilma rahata.

Hmm
Hmm

Kontakt jäta ka inimene! Kes see teab mis kersti

T.Kasekohta
T.Kasekohta

Alguses libesti vargus, siis lõhnaõli ja siis teadagi mis tulemas on 🙂 . Paistab, et meie maa vanematel inimestel ei jätku kahjuks rahanatukest, et osta midagi meeldivat endale, ainult leiva jaoks ja ravimite jaoks jätkub ehk. Noh nüüd reformierakonna valitsejad ju kes eelmist valitsust pidevalt süüdistavad, teevad suure 20 eurose pensionitõusu. Sähke koerad. Üks Eesti jahtide müüja rääkis, et enam ei jõua tellimusi täita, pensioni tõusust tingitud tellimusi on meeletult juurde tulnud.

Ölu
Ölu

Nüüd sagenevad kummivargused? 😍

Viin
Viin

Ka kommivarguste-laine pole välistatud ; )

viloloog
viloloog

Mingi imelik jutt, on teiega ikka korras kõik?

T,Kasekohta
T,Kasekohta

Täpsustaks ehk, milline koht see täpsemalt imelik oli või võttis refikummardajal lihtsalt vihavõnked sisse, et mis, meie üle visatakse nalja või oi oi?

Millal ükskord...
Millal ükskord...

…omavalitsusorganite paha- ja kuritegude menetlemiseni jõutakse?

wpDiscuz