Naine püüdis poest varastada lõhnaõli

Möödunud nädala jooksul sai Haapsalu politsei kokku 24 väljakutset.

Politsei alustas üheksal korral kriminaalmenetlust ja 31 korral väärteomenetlust, millest enamus olid seotud piirkiiruse ületamisega.

Laupäeval peatas patrull sõiduauto Volkswagen, mille roolis olnud 40-aastasel naisel tuvastati alkoholijoove. Politseinikud pidasid naise kahtlustatavana kinni ning tema suhtes alustati kriminaalmenetlust.

Reedel, 8. oktoobril sai politsei teate, et Haapsalus püüdis 62-aastane naine varastada ühest kauplusest lõhnaõli. Poe turvatöötajad pidasid naise kinni. Politsei alustas naise suhtes väärteomenetlust.

Pühapäeval alustati väärteomenetlust ka 56-aastase mehe suhtes paragrahvi alusel, mis käsitleb teadlikult politseile vale väljakutse tegemist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kersti.
2 aastat tagasi

Mul seisab 5 lõhnaõli kodus. Kui soovid, annan ilma rahata.

Hmm
2 aastat tagasi
Reply to  Kersti.

Kontakt jäta ka inimene! Kes see teab mis kersti

T.Kasekohta
2 aastat tagasi

Alguses libesti vargus, siis lõhnaõli ja siis teadagi mis tulemas on 🙂 . Paistab, et meie maa vanematel inimestel ei jätku kahjuks rahanatukest, et osta midagi meeldivat endale, ainult leiva jaoks ja ravimite jaoks jätkub ehk. Noh nüüd reformierakonna valitsejad ju kes eelmist valitsust pidevalt süüdistavad, teevad suure 20 eurose pensionitõusu. Sähke koerad. Üks Eesti jahtide müüja rääkis, et enam ei jõua tellimusi täita, pensioni tõusust tingitud tellimusi on meeletult juurde tulnud.

viloloog
2 aastat tagasi
Reply to  T.Kasekohta

Mingi imelik jutt, on teiega ikka korras kõik?

T,Kasekohta
2 aastat tagasi
Reply to  viloloog

Täpsustaks ehk, milline koht see täpsemalt imelik oli või võttis refikummardajal lihtsalt vihavõnked sisse, et mis, meie üle visatakse nalja või oi oi?

Ölu
2 aastat tagasi
Reply to  T.Kasekohta

Nüüd sagenevad kummivargused? 😍

Viin
2 aastat tagasi
Reply to  Ölu

Ka kommivarguste-laine pole välistatud ; )

Millal ükskord...
2 aastat tagasi

…omavalitsusorganite paha- ja kuritegude menetlemiseni jõutakse?