Lääne Elu paberleht neljapäeval, 7. oktoobril

Esinumbrid ütlevad Risti tuulepargile „ei”

Lääne-Nigula kohalike valimiste esinumbrid ütlevad Risti tuulepargile „ei” ka järgmiseks neljaks aastaks: tuulikud hirmutavat elanikke, ajavat naabrid riidu ja hävitavat putukaid-mutukaid.

Mikk Lõhmus: jäänud on peenhäälestus

Seitse aastat Lääne-Nigula valda juhtinud ja tänavu märtsis ootamatult ameti maha pannud Mikk Lõhmus pürib oma valimisliidu Tegusad Kogukonnad esinumbrina volikogu esimeheks.

Vallimäe: eestlane peaks olema oma maal peremees

EKRE esinumber Haapsalus Toomas Vallimäe lubab luua töökohti ning seista pereväärtuste eest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kah valija
2 aastat tagasi

Hr Vallimäe lubab luua töökohti. Mõte iseenesest hea, aga reaalsustaju absoluutselt puudub. Olles nüüdki volikogu liige, aga ei loe kuidagi välja, et ta midagi tegusat teinud oleks, absoluutses mugavustsoonis peesitav volikogu liige. Volikogu revisjonikomisjoni esimehena, ei saanud ta oma komisjoni töögagi hakkama, sisuliselt see komisjon tööd ju ei teinud. Võite öelda, et Vallimäe käed olid opositsioonis olles lühikesed, aga mis või kes keelas tal volikogule eelnõusid või arupärimisi esitamast ja uute töökohtade loomiseks ettepanekuid tegemast?