Projekteerimistingimuste eelnõu tutvustamine Jaani tn 4, Haapsalu

Regina

regina@le.ee

Haapsalu linna veebilehel (haapsalu.ee) on avalikustatud ajavahemikul 5.10.–21.5.2021 projekteerimistingimuste eelnõu Jaani tn 4 kinnistule.
Projekteerimistingimused on koostatud Jaani tn 4 kinnistul asuva olemasoleva ärikeskuse laiendamiseks üle 33% selle esialgu kavandatud mahust. Kavandatud hoone kasutamise otstarbed on kolme või enama korteriga elamu ning muu kaubandushoone. Jaani tn 4 hoone pärineb 1990. aastatest ja ei ole Haapsalu vanalinnale omase mahu ega kõrgusega.
Kavandatava hoone kõrgus ning arhitektuurne lahendus arvestab piirkonna ehitustraditsioonidega ja ümbritseva linnaruumiga. Hoone eskiisprojekti on koostanud projekteerimisettevõte Sirkel & Mall OÜ.
Projekteerimistingimuste eelnõu on saanud muinsuskaitseameti heakskiidu, kuid muinsuskaitseameti hinnangul vajab eskiislahendus edasitöötamist ja korrigeerimist vastavalt projekteerimistingimuste eelnõule. Uuendatud eskiis kooskõlastatakse muinsuskaitseametiga.
Avalikustamise perioodil on huvitatud isikul ja isikul, kelle õigusi võib projekteerimistingimuste andmine puudutada, võimalus esitada eelnõu kohta kirjalikke ettepanekuid ja põhjendatud vastuväiteid e-posti aadressile hlv@haapsalulv.ee.

Haapsalu linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments