0

Klassikatähed tulevad Haapsallu

Lääne Elu

info@le.ee

Klassikatähed Triinu Piirsalu (paremalt) ja Toomas Oskar Kahur esinevad Haapsalus koos pianist Lea Leiteniga. Foto: Andri Maimets/Eesti Kontsert
Klassikatähed Triinu Piirsalu (paremalt) ja Toomas Oskar Kahur esinevad Haapsalus koos pianist Lea Leiteniga. Foto: Andri Maimets/Eesti Kontsert

Laupäeval, 25. septembril annavad kell 19 Haapsalu kultuurikeskuses kontserdi noored muusikud, teleekraanilt tuntud klassikatähed Triinu Piirsalu ja Toomas Oskar Kahur.

Kontserdil mängitakse nii kaelamurdvaid virtuoospalu kui ka tundelisi teoseid noorte muusikuteekonnalt. Noori saadab rohketel konkurssidel parima kontsertmeistri tunnustusega pärjatud pianist Lea Leiten.

Haapsaluga seob Triinu Piirsalut iga-aastane suvitamine, loendamatud harjutustunnid heatahtlike naabrite ja möödakäijate kuuldeulatuses, millest nii mõnelgi korral on kujunenud spontaanne kodukontsert. Seekord ootab ees päris kontsert Haapsalu kultuurikeskuses koos hea sõbra ja suurepärase tuubakunstniku Toomas Oskar Kahuriga, kelle esinemine pakub kindlasti äratundmist ja innustust Haapsalu puhkpilliorkestrile ja Big Bandile.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz