Homne muusikapäev toob Läänemaale tasuta kontserdid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Henri Zibo. Foto: KlassikatähedHenri Zibo. Foto: Klassikatähed

 

Homme, 1. oktoobril kõlavad rahvusvahelise muusikapäeva puhul üle Eesti tasuta kontserdid, kuus kontserti tuuakse ka läänlastele koju kätte.

Kontserdiprogramm kutsub märkama muusika rolli ja olulisust meie igapäevaelus. Muusika kõlab sel päeval nii traditsioonilistes kontserdisaalides kui ka ootamatuis paigus. Muusikapäev on hea tahte projekt, kus nii muusikud kui ka kontserdipaigad ühinevad vabatahtlikkuse alusel.

Kolm kontserti annavad Läänemaal akordionist Henri Zibo ja Kristjan Kannukene (laul, kitarr, vioola). Kell 11 saab neid kuulata Haapsalu neuroloogiahaiglas, kell 14 Uuemõisa lossis ja kell 16 Dirhami külalistemaja konverentsisaalis.

Kell 12 annab Haapsalu raudteejaamas kontserdi kaitseväe orkester (dirigent Peeter Saan). Orkestrit saab näha ja kuulda ka kell 15 Lihula kultuurimajas ning kell 16.30 Risti põhikooli ees.

Eesti muusikanõukogu korraldab muusikapäeva puhul tasuta kontsertide programmi 2013. aastast.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments