Mikk Tarraste maja läheb oksjonile

Elen Freivald

elen@le.ee

Mikk Tarraste maja. Foto: Andrus Karnau
Mikk Tarraste maja. Foto: Andrus Karnau

Augusti viimasel päeval lisati kohtutäiturite ja pankrotihaldurite koja veebikeskkonda Lihula tulistaja Mikk Tarrastele kuuluv Lääneranna vallas Tuudi külas asuv kinnistu koos elumajaga.

Kinnisasja üldpind on ehitisregistri andmetel 64.4 m2 ja ehitisealune pind 76 m2. Ehitisregistri kohaselt asuvad kinnistul lisaks elamule majandushoone, šahtkaev ja käimla (ehitusluba antud).

Poole hektari suuruse ala enampakkumine algab 21. septembril ja lõppeb 28. septembril. Kinnistu alghinnaks on 15 000 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Eks
2 aastat tagasi

ta üks suur risk on sellise inimese maja omale saada. Ükspäev vabaneb ta nagunii sealt vanglast ja tuleb kindlasti kätte maksma. Tema saab muidugi siis jälle tasuta pajukile, aga mis juhtub uue elanikuga…

Kerda.
2 aastat tagasi

Ilma rahata ka ei julgeks selles majas elada. Esiteks võib maja iga kell õhku lennata. Teiseks kui ta pääseb vanglast lendab kohe kohale ja teeb üks null kõikidele.

Hmm
2 aastat tagasi
Reply to  Kerda.

kõikidele ei saa üks null teha ju! Ühele saab üks null teha, kolmele aga näiteks on juba kolm null jne. Mõelgem ennem kirjutamist!

Eino K.
2 aastat tagasi

Krdi vereimejad. Inimese kodu peab olema puutumatu! Kodu on olnud alati, vähemalt ennevanasti püha paik ja puutumatu. Ajast, mil hakati inimesele juuda seekleid jagama on paljud kodudest ilma jäänud. Väga kurb. Kui mingi poliitik kasvõi lubaks enne valimisi, et inimeste kodud tehakse taas puutumatuks, siis mina ja mu pere hääled oleks tema. Olgu ta kasvõi kommunistlikust parteist. Selline asi peab ükskord paika saama!!!

Ei tea
2 aastat tagasi
Reply to  Eino K.

koraani järgi sina inimene võlgu ei või jääda. Kui oled islamiusku, siis keegi ei või sulle võlakoormat selga tõmmata, see on karistatav. Kristlikus piibliusus pole võla kohta midagi vist kirjas? Juutide kirjutatud ka, kas pole imeks pandav! Vähemalt kümnes käsus küll mitte. Üheksas käsk seevastu ütleb :”Sina ei tohi himustada oma ligimese koda.”

Arvos
2 aastat tagasi
Reply to  Eino K.

Eino, sul on õigus. INIMESE kodu peab olema puutumatu. Kuid kas seda inimeseks saab nimetada?

Eino K.
2 aastat tagasi
Reply to  Arvos

Seda küll. Ma kirjutasin lihtsalt üldiselt, mitte selle tapja kohta. Seni kuni sa ei ole oma kodu mõnele kapitalistile panti andnud, seni peab olema see puutumatu. Isegi, kui sa kuskil võlgu juhtud jääma, peab sinu elukoht säilima! Tekib natukene võlgu andjal ka vastutus, et ei saa sind lollitada niipalju, kõike sinult ära võtta ei õnnestu. See oleks natuke tasakaalustatum maailm minuarust.

pinn
2 aastat tagasi
Reply to  Eino K.

Kodu, see ei ole koda, millel aken- uks! Ilma kodutundeta me jääme kodutuks! Inimene tee vahet kodul ja majal!

Nojah, aga
2 aastat tagasi
Reply to  pinn

palun jääge reaalsuse piiridesse! Ma ei usu, et meil eestlastel mitu maja ja korterit on. Enamusel selle maa rahvast on üks elukoht ja see ongi nende kodu koos murede ja rõõmudega. Kui see ära võtta, jääb ainult mure