Homme heisatakse Eesti lipud

Lääne Elu

info@le.ee

Eesti lipp. Foto: Urmas Lauri

 

Eesti lipp. Foto: Urmas Lauri

1. septembril heiskavad kõik riigi- ja kohaliku omavalitsuse asutused ning avalik-õiguslikud juriidilised isikud Eesti lipud. Kooliminejaid on oodatud tervitama Eesti lipu heiskamisega ka kõik kodumajapidamised, ettevõtted ja organisatsioonid.

Traditsiooniliselt algab 1. septembril kool. Teadmistepäeval osutatakse erilist tähelepanu kooliminejatele ja õpetajatele. 2021/2022. õppeaastal läheb 1. klassi Haridus- ja Teadusministeeriumi prognoosi kohaselt 14 000 õpilast. Kokku õpib üldhariduskoolide statsionaarses õppes hinnanguliselt 156 000 õpilast. Kutseõppes õpib kokku veidi enam kui 25 500 õpilast.

Lipud heisatakse hiljemalt kell kaheksa hommikul ja langetatakse päikeseloojangul. Kui lippu ei langetata, tuleb see pimedal ajal valgustada.

 

3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Puzikov
1 aasta tagasi

ütle oma aadress ka, saaks seda lippu imetlema tulla.

Vares
1 aasta tagasi
Reply to  Puzikov

Bresti Kindlus

Paes
1 aasta tagasi
Reply to  Puzikov

Vaata mul garaazis .