3

Homme heisatakse Eesti lipud

Lääne Elu

info@le.ee

Eesti lipp. Foto: Urmas Lauri

 

Eesti lipp. Foto: Urmas Lauri

1. septembril heiskavad kõik riigi- ja kohaliku omavalitsuse asutused ning avalik-õiguslikud juriidilised isikud Eesti lipud. Kooliminejaid on oodatud tervitama Eesti lipu heiskamisega ka kõik kodumajapidamised, ettevõtted ja organisatsioonid.

Traditsiooniliselt algab 1. septembril kool. Teadmistepäeval osutatakse erilist tähelepanu kooliminejatele ja õpetajatele. 2021/2022. õppeaastal läheb 1. klassi Haridus- ja Teadusministeeriumi prognoosi kohaselt 14 000 õpilast. Kokku õpib üldhariduskoolide statsionaarses õppes hinnanguliselt 156 000 õpilast. Kutseõppes õpib kokku veidi enam kui 25 500 õpilast.

Lipud heisatakse hiljemalt kell kaheksa hommikul ja langetatakse päikeseloojangul. Kui lippu ei langetata, tuleb see pimedal ajal valgustada.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Puzikov
Puzikov

ütle oma aadress ka, saaks seda lippu imetlema tulla.

Paes
Paes

Vaata mul garaazis .

Vares
Vares

Bresti Kindlus

wpDiscuz