Reisijuht kuulutas Haeska parimaks linnuvaatluskohaks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haeska linnuvaatlustorn. Foto: Urmas Lauri
Haeska linnuvaatlustorn. Foto: Urmas Lauri

Baltikumi ehk Leedut, Lätit ja Eestit tutvustavas Saksamaa kirjastuse Reise Know-How Verlag Peter Rump reisijuhis „Baltikum. Litaulen, Lettland, Estland” kirjutatakse, et ornitoloogid peavad Haeska linnuvaatlustorni parimaks Põhja-Euroopas. Eriti väärt olevat Haeska lindude kevadrände ajal.

Reisijuhis tehakse tiir ka Läänemaa rannikul. Puise ninal on hea varustusega linnuvaatlustorn ning seal saab ka ööbida. Ka Kiidevas soovitab reisijuht käia.

Haeska linnuvaatlustorn on Tuuliku kinnistul, kus Ants Ale peab Tuulingu külalistemaja. „Tänavu Tuulingut külastanud saksa loodusturistid on kiitnud Läänemaa loodust. Ühe tõukena külastada Läänemaad on artikkel tänavuses reisijuhis, mis nimetab Haeskat Põhja-Euroopa parimaks linnuvaatluskohaks,” ütles Tuulingu peremees Ants Ale.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments