0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 24. augustil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Volikogu vilgutas Oru osavallale rohelist tuld

Neljapäeval otsustas Lääne-Nigula volikogu, et Oru osavalla moodustamine otsustatakse septembriistungil. Sinnamaani on ka Risti, Palivere ja Taebla kogukonnakogul võimalus oma piirkonda osavalla moodustamise soovist teada anda.

Lastejooks tõi kokku 300 osalist

Laupäeval Haapsalu staadionil peetud Swedbanki 19. lastejooks tõi kohale üle kolmesaja osavõtja. „Nii palju osavõtjaid pole meil varem olnud,” ütles võistluste korraldaja Kaja Ladva.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz