Kalda tänaval muutub ajutiselt liikluskorraldus

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Liikluskorralduse muudatus vanalinnas. Allikas: Haapsalu linnavalitsus

Tee-ehitustööde ja laupäeval Haapsalu vanalinnas toimuva Maitsete promenaadi tõttu muutub Kalda tänava Karja ja Võnnu tänava vaheline lõik ajutiselt kahesuunaliseks, teatas Haapsalu linnavalitsus.

Liikluskorralduse muudatus algab reedel, 13. augustil kl 17st ja lõppeb pühapäeval, 15. augustil kell 12.

Linnavalitsus muudab ajutiselt liikluskorraldust seetõttu, et tagada ligipääs Karja 17, 19, 20, 21, 21a ja 22 kinnistutele ajal, mil Karja tänava lõigul Vaba tänavast Karja 21ni on käimas tee-ehitustööd ja laupäeval on Karja tänaval tänavatoidufestival Maitsete promenaad.

Samal ajal on suletud Mihkli tänav lõigul Võnnu-Karja.

Linnavalitsus vabandab ebamugavuste pärast.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Petsik , elupede
1 aasta tagasi

Vene ajal lasti ikka elada inimestel ……

ela
2 aastat tagasi

nagu vene okupatsiooni tingimustes, küll piiritsoon, küll traataed, kas kohalikul polegi enam kohta kus elada ja liikuda siin linnas, kellegi võõraste pidev massiline sissetoomine linna ja segaduse tekitamine on põhieesmärgiks muutunud igasugu ürituste tekitamise tõttu. korraldage neid üritusi ja koondage masse lennuväljale, linlane on niigi häiritud sellest segadusest liikluses siin linnas.