Vanaproua kirjutas Haapsalule tänutäheks muinasjuturaamatu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Anne Rekkaro vastne raamat „Muinasjutte Haapsalust” vestab tosin lugu, mille autor on pühendanud Haapsalule. Foto: Urmas Lauri

Anne Rekkaro vastne raamat „Muinasjutte Haapsalust” vestab tosin lugu, mille autor on pühendanud Haapsalule. Foto: Urmas Lauri

Haapsallase Anne Rekkaro vastses raamatus „Muinasjutte Haapsalust” on tosin muinasjuttu, raamatu on illustreerinud haapsallane Aide Leit-Lepmets.

„Selles raamatus on 12 lugu. Iga kuu kirjutasin ühe loo,” ütles Rekkaro. „Mõtlesin Haapsalu peale selles mõttes, et Haapsalus võeti mind üsna hästi vastu, kui ma siia seitse aastat tagasi elama tulin.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Enriko
2 aastat tagasi

Raamat raamatuks aga vanaproua Preisi päritolu kõlab uskumatult, väärides omaette teemakäsitlust. Rahuajal 100 000 preislast surnuks näljutada – see on ikka tõeline ‘maalmavabastajate’ tase! Suured humanistid teisiti kui sadade tuhandete kaupa tsiviliste ei massimõrvanudki (Jaapani linnad, Drezden). Ei tea, kellelt nad õppisid?

märgatud
2 aastat tagasi

Oleks Hiiumaale elama läinud, siis oleks vaja veel mitu head aastat oodata, enne kui “tulnukas” põlisrahva hulka vastu võetakse…aga tore kuulda, et kõik polegi veel hukas ning meie hulgas ka sõbralike inimesi leidub, kes terekätt valmis uustulnukale ulatama.

endine haapsallane
2 aastat tagasi

“Mõtlesin Haapsalu peale selles mõttes…” Eks ta ole. Kas ka raamat kubiseb taolistest värdväljenditest?

mees metsast
2 aastat tagasi

Huvitav palju ka maksti.